Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 7
14.10.2009 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Rumunsko - Faerské ostrovy 3:1

Rumunská reprezentace zakončila nevydařenou kvalifikaci vítězstvím nad Faerskými ostrovy. I přes výhru 3:1 skončili Rumuni v sedmé skupině až pátí ze šesti.

Skóre se na stadionu Lia Manoilu poprvé měnilo po čtvrthodině hry, kdy se přesnou ranou trefil záložník Iulian Apostol. Další branky přišly až po poločase. V 65. minutě nejprve hlavičkou na 2:0 zvýšul Gheorghe Bucur a šest minut před koncem řádné hrací doby snížil Egil Bo. Dramatický závěr však nepřipustil Ionut Mazilu, jenž za čtyři minuty zvýšil opět na rozdíl dvou branek.

Pro Rumuny je vítězství alespoň malou náplastí na sobotní drtivou porážku od Srbska, avšak tragické předposlední místo to příliš nevylepší.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele