Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 5
01.04.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Estonsko - Arménie 1:0

První zápas těchto dvou "fotbalových trpaslíků" skončil remízou na půdě Arménie v poměru 2:2. Tentokrát však hráli doma Estonci a díky brance Sandera Puriho v závěru utkání dokázali těsně zvítězit nad svým soupeřem 1:0.

Oba celky nemají šanci postoupit na šampionát, a tak se utkání odehrávalo v přátelském rytmu. Ovšem ani jeden z týmů nechtěl být tím poraženým, přesto byla na stadionu A. Le Coq k vidění pouze fotbalová nuda. Během prvního poločasu byla k vidění pouze hrstka šancí, které by stály za zmínění.

Brankové příležitosti ani na jedné straně nepřicházely. Jedinou opravdovou šancí se dá nazvat střelecký pokus Roberta Arzumanyana, který však skončil těsně nad brankou domácího brankáře.

Druhé dějství šlo ve stejných šlápějích jako to první. Tedy nuda a zase nuda. Souboje uprostřed hřiště opravdu nezaujaly ani nejvěrnější fanoušky, kterých se v Tallinnu sešlo necelých šest tisíc. Nudný zápas nakonec přinesl radostné rozuzlení, když se v 82. minutě uvolnil Sander Puri a dokázal překonat hostujícího brankáře Gevorga Kasparova. Domácí tedy vedli 1:0 a tento stav dokázali udržet i do závěrečného hvizdu.

Autor: Petr Zajíc / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

souboj tvou trpasliku....v Armenii remiza...Estonsko by to doma zvladnout melo...urcite neprohraje..tip 1 nebo 10.....neatraktivni souboj...tentokrat as padne under..2.5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

uz v prvom zapase v sobotu bolo estonsko blizsie ku vyhre, o ktoru ju obral problematicky gol v zavere zapasu...myslim,ze na domacej pode vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s 1, estonci by meli doma zabrat, uz v arménii zacali nadejne, jenom meli smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 2:0...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele