základní skupiny - skupina H
04.06.2002 11:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Japonsko - Belgie 2:2

Hodinu se téměř nic nedělo, Belgičané byli lepší, Japonci se marně snažili dostat před De Vliegerovu branku. Pak to přišlo. V 57. minutě se po standardní situaci dostal míč k Marcu Wilmotsovi a ten krásnými nůžkami překvapil japonského gólmana a dostal svůj tým do vedení. To ale vydrželo jen dvě minuty, v 59. minutě se po chybě belgické obrany dostal k míči Takayuki Suzuki a rozjásal více než 55 tisíc diváků na stadiónu v Saitamě. Aby toho nebylo málo, tak o osm minut později podnikl odvážný průnik Junichi Inamoto a překonal De Vliegera podruhé - Japonci vedli 2:1. Belgičané v tu chvíli byli zralí na ručník, nakonec se ale přece jen vzpamatovali a zásluhou Petera Van Der Heydena upravili čtvrt hodiny před koncem na spravedlivých 2:2.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele