Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina B
12.10.2010 17:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Arménie - Andorra 4:0

Fotbalisté Arménie navázali na skvělý výsledek proti Slovensku a v dnešním zápase rozstříleli čtyřmi brankami slabou Andorru. Do hostující sítě se postupně trefily Ghazaryan, Mkhitaryan, Movsisyan a Pizzelli.

Čtyřbrankovou kanonádu odstartoval v Jerevanu Ghazaryan. Ještě než se tak stalo, nastřelil Sargis Hovsepyan ve druhé minutě utkání břevno. O další dvě minuty později zakončil zblízka Ghazaryan a domácí vedli 1:0. Ofenzivní snažení pokračovalo a v 16. minutě zvyšoval už na 2:0 Mkhitaryan, proti jeho střele nemohl brankář Gomez vůbec nic dělat. Hra na jednu branku pokračovala a brankář Gomez byl hodně zaneprázdněn. Tak například Pizzelliho střelu efektivně vyrazil. Ještě do konce prvního poločasu Andorra inkasovala z kopačky Movsisyana, Gomez byl zblízka opět bez šance - 3:0 pro Arménii.

Převaha Arménie byla obrovská, dokazuje to celkový počet střel. Domácí jich vyslali osmnáct, hosté jen dvě. Co se týče držení míče, tak Arménie jasně dominovala, hovoří pro ní číslo 63 procent, zatímco Andorra měla držení míče jen 37 procentní.

Také ve druhém poločase se hrálo víceméně na jednu branku, i když diváci se už dočkali pouze jedné branky. Měl jí na svědomí aktivní Pizzelli, jenž zužitkoval dobrou práci Mkhitaryana - 4:0. Gomez se pak vytáhl proti Yedigarianovi i Edigaryanovi. Jediná šance Andorry přišla v 74. minutě, to napřáhl z přímého kopu Marcus Bernaus, jenomže těsně minul. Arménie v pohodě dokráčela pro vítězství a na svém kontě má už sedm bodů.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jaja

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1,,,,,,,,,,,,5:0 Hrajou fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrali nad Slovankmi tak uz tu piste vyskedky ...21:0 .....

Reagovat
smazaný uživatel

to pises maximalne ty...ja tady nevidim zadnych 21:0 krome tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Armenie postoupi na euro a vyhraje ho

Reagovat
hraca

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

krásně se dívá na tabulku 2. místo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele