Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
02.06.2007 14:00 CET
1 : 2
(0:2)

Kazachstán

Arménie

Rozhodčí: Pavel Královec (CZE)
Diváci: ?

Reportáž

Kazachstán - Arménie 1:2

Kazachstán nedokázal navázat na senzační výhru nad Srbskem a doma podlehl Arménii. Hosté učinili rozhodující krok ke tříbodovému zisku v první půli. Ve 31. minutě se nejprve po centru Mkhitarjana nemýlil Arzumanjan. Ve 39. minutě pak v pokutovém území fauloval Kuchma a z nařízené penalty se nemýlil Hovsepjan.

Domácí útok začal existovat až v 70. minutě, v níž se k zakončení dostal Tlešev. Český rozhodčí Pavel Královec odpískal nakonec dvě penalty, chvíli před koncem ze značky pokurového kopu už jenom snížil Baltijev.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kazachstan vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si myslim ze posralo tiket vsem... pac co vim davalo to hodne lidi jeste ze ja to vynechal

Reagovat
smazaný uživatel

já sem to trefil skoro dal sem 0:2

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele