Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace 2011

baráž - 1. zápasy
08.10.2010 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Jednadvacítka pojede k odvetě do Řecka s tříbrankovým náskokem

Česká jednadvacítka si v barážovém utkání poradila s tou řeckou a do odvety v Tripolisu půjde s tříbrankovým náskokem. Branky vstřelilo jablonecké duo Vošahlík, Pekhart a v druhé půli forvard Lazia Libor Kozák.

Domácí byli při chuti a v deváté minutě mohlo být ještě veseleji. Centr zprava se dostal ke Kovaříkovi, který byl v ideální palebné pozici, ale střílel "neideální" nohou, takže se balon sotva dokutálel k bráně. Osm minut na to mohlo být ještě veseleji. Slávistický expres, Milan Černý, se dostal k balonu, prokousal se řeckou obranou a ocitl se zcela sám ve vápně, jenže si míč moc předkopl a gólman hostí tam byl rychleji.

Co se nepovedlo Černému, to se povedlo Pekhartovi. Další jablonecký útočník běžel vstříc brance, sekundoval mu Siovas, který přitom simuloval letadlo a jednu z jeho rozpřažených rukou zasáhl míč, což neuteklo pomeznímu, ke kterému se běžel dohodnout hlavní sudí a překvapivě nařídil penaltu, poněvadž Siovas zasáhl míč asi metr před pokutovým územím. Pekhart neměl s proměněním problém a prudkou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0.

Řekové se konečně ke střele dostali v 25. minutě, kdy napřáhl Kutsianikulis, bohužel pro hosty mimo. A to byl začátek řecké dominance. K první velké šanci se dostal Vassilakis, ale jeho střelu k tyči Vaclík vytěsnil mimo a z následné dorážky také nezapršelo. Sedm minut na to, tedy v 36. minutě bylo Vaclíkovi zase horko. Útočník Karelis se v pokutovém území dostal k balonu, pohotově se otočil a jeho velmi nebezpečnou střelu dokázal domácí brankář vyrazit na tyč, od které se odrazila pryč. O tři minuty později se před pokutovým územím dostal Koutsianikoulis a jeho bombu pod víko Vaclík zase vyrazil. A aby toho nebylo málo, tak Řekům pomáhali i domácí.

Papadopoulos v 41. minutě vyslal pokus na branku a Gecov jí efektně tečoval patičkou, což mělo za následek to, že Vaclík opět musel zasáhnout, tentokrát se na poslední chvíli přesunul a střelu zlikvidoval. V těchto chvílích nás držel pouze gólman a stoper Mazuch, který odvrátil spoustu míčů. Jelikož Gentzoglou v nastavení z přímého kopu pouze napálil zeď, tak se šlo do šaten za mimořádně příznivého stavu 2:0 pro svěřence Jakuba Dovalila, kterému za tento poločas musely vypadat i poslední zbytky vlasů, pokud nějaké ještě měl.

Za totálním vypadnutím z role viděl hrdina první půle Vaclík nedůraz ve středu hřiště: "Polevili jsme ve středu hřiště". Ještě připomněl, že Řeky musí rychleji dostupovat, aby se nemohli otočit s míčem a dále kombinovat.

Kouč Dovalil jistě svým svěřencům vyčinil, protože na začátku druhé půli byli hosté bezradní a často se museli uchylovat k nakopávaným míčům, které česká obrana v pohodě odvracela. A konečně se Češi dostali i do šancí. V 57. minutě Černý nacentroval zhruba do míst, kde se nachází penaltový puntík a shodou okolností tam byl také Kozák, který vystřelil, ale jeho střela byla zblokována. Následný lob Hořavy gólmana hostí nezaskočil. O dvě minuty později se Řekové konečně dostali k šanci. Kutsianikulis se doslova protlačil do pokutového území, ale jeho přízemní střela mířila jen těsně vedle branky. A to byla na dlouhou dobu poslední velká šance.

Další šance a rovnou i gól přišel v 77. minutě a trochu překvapivě, vzhledem k vývoji zápasu tahal balon ze sítě Giakoumis. Hořava ve vápně bezvadně nacentroval a Kozák se tentokrát nemýlil. Hlavou umístil míč k tyči. 3:0.

Posledním zajímavým momentem byla situace z 88. minuty, kdy se Kozák nepohodl s Papadopoulosem, který do něj strčil, což si Libor nenechal líbit a ohnal se po něm. Oba za to viděli žlutou kartu, Řek s příměsí červené, jelikož mu z nosu tekla krev. Více se toho již nestalo, a tak domácí tým dokráčel k velkému vítězství v poměru 3:0. To je velká výhoda do odvety, která se hraje příští týden. Zajímavostí je, že Češi vystřelili šestkrát, z toho šestkrát na branku, z čehož padly 3 branky. Výborná produktivita.

Autor: Jan Nápravník

Komentáře (262)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
Pipo123

Kozak

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc, než na áčko, se těším na tento zápas a snad to borci zvládnou. Jinak děkuji za připomenutí toho, na co jsem takovou dobu zapomínal (gól Dellase na Euru 2004).

Reagovat
stas87

skoda mitrogla vyborny hrac....v cz 1:1 v grecku akkolvek

Reagovat
j_mrazik

Bude ta sestava opravdu takováhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně doufám, že místo marnýho Kozáka dostane šanci v základu Chramosta..

Reagovat
j_mrazik

Dulík? Jak je vůbec na tom? Dlouho jsem o něm neslyšel. Škoda, že nebude hrát Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl naposled proti Spartě a byl výbornej.. Stejně tak jako teď, když hrála U21 proti Německu, tak střídal a předvedl toho daleko víc za poslední minuty, než Kozák za celej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

To se střídajícím vede dost často...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Kozák, kterej hrál v základu nepředvedl fakt nic.. Absolutně nulovej.. Chramosta přišel a bylo vidět, že je lepší.. A to o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

no to bylo asi tim co si kozak nevybojoval to nemel.... nasi byly v zaloze totalne marni a tak se do utoku dostavalo minimum micu.... kozák ukazal velkou bojovnost ale co vic chces ukazat kdyz zaloha neni schopna poslat dopredu jediny dobry mic

Reagovat
partaS

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta věděl jak na to.. A Pekhart hrál taky o dost líp jak Kozák.

Reagovat
smazaný uživatel

co pekhart udelal za cely zapas ???? ja bych rekl ze nic..... to mel radsi vystridat pekharta ten byl uplne neviditelny ten ani nebojoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart se stahoval dozadu, aby aspoň nějaký balony měl.. Nehrál zase tak špatně. Kozák za to nepředvedl fakt zhola nic. byl stáhnutej úplně oprávněně.. Dovalil je dobrej trenér, viděl to..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mne hral ceca proste dobre.... nerikam ze hral nejak oslnive.... po zapse mi psal a zhodnotil to ze brankar super , obrana super , zaloha hruza a utok to same v bledemodrem..... v ramci moznosti zahral solidne.... ale umi zahrat i lip tak doufam ze to predvede proti olivám

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten zápas viděl.. Němci byli o dost lepší. Až pak jak přišel Chramosta, tak jsme začali hrát i v útoku slušně.. Podle mě by měl prostě hrát Chramosta.. Už jenom proto, že se těžko proti Řekům budem prosazovat vzduchem..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ten zapas taky videl.... nerikam ze chram byl psatny ale proti reknum se bude tezko prosazovat i po zemi..... hrajou dost durazne a tvrde.... ja bych ten utok opravdu videl na kozak a pekhart..... oba to jakš takš maji v noze a hlavne ty tvrde souboje o to vic ustoji nez chramosta tot muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme.. Z mých zkušeností právě na tyhle velký stopery platí techničtí hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

uvidi se ;) kazdy mame jiny nazor a v podstate mame asi i oba pravdu ale jak to bude doopravdy to se uvidi zitra

Reagovat
Kiwi-21

No zapas zacal a je skoda ze k Pekhartovi nesel Chramosta ktery je podle mne lepsi nez Kadlec a super 1:0 a hadam 4:1 pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

az na to ze kadlec tam nebyl vubec nominovany

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne. Marečk bude hrát ten Hošek se mi tam vůbec nelíbí.... radší Čelůstku na stopera a na levo třeba Fabianána

Reagovat
smazaný uživatel

Fabian by radeji mel hrat leve kridlo, stejne jako kdyz zacinal v MB anebo i v repre. na poslednim mistrovstvi 21 ukazal, ze dokaze skoro nahradit i Zemana, skoda ze ho porad cpou na leveho beka, v obrane obcas dela chyby, a celkove je vice ofenzivnejsi....

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam chybí Milan Černý. Věřím že bude hrát.

Reagovat
Losinho

Milan Černý bude určitě v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle !!! na ten zapas se moc tesim.... a kozak si myslim ze by mel byt zaslouzene v zakladu sice odehral za lazio letos jen 2 zápasy ale v obou hral skvele !!! myslim si ze svymy vykony si jasne rika o vice sanci v dresu lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, od 15:50 na CT1...

Reagovat
smazaný uživatel

* CT4

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to neskutečná tragédie, kdyby se tato mimořádná generace, která nemá obdoby nedostala na ME.

Reagovat
kubys

Generace, která nemá obdoby.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra fotbalový den Už se nemůžu dočkat až zasednu v 15:50 v poklidu k TV a budu moci držet palce reprezentantům naší země Doufám, že mě nezklamou. Především Áčko musí vyhrát.. kdyby ne, tak už si asi umotám mašli.. Ať už jsme v těch největších sr***ách, tak Nikdy nepřestávám věřit

Reagovat
rufus

Taky to mohlo začít později než ve 4 hodiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc si přeju, aby z Kozáka vyrostl nový bomber české rep., na Barošína a další se nedá dívat.

Reagovat
salami

dávaj to někde?

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit nebo říct jediný důvod proč se to hraje zase v tom pos*anem jablonci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Pelta. Kolik je tam lidí? Kdyby se to hrálo u nás na Sigmě nebo na Slovácku, tak se podle mě možná i vyprodá, minimálně 5 tisíc by bylo na 100%.

Reagovat
božský John

Pelta sám minulou sezonu říkal,že se mu zdá,že ten fotbal dělá snad jenom pro sebe a pro svoje kamarády, že ty návštěvy jsou strašný a že si to snad ani nezasloužíme,aby se hrálo otitul ...takže p.Peltu z toho vynech. Neznáš ho. Nehodnoť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, on byl první, kdo mě napadl. Fakt by mě zajímalo, kdo to pořád do toho Jablonce teda dává. Lidi to tam zjevně nezajímá, nebo spíš to tam je tak často, že už na to nikdo nechodí. Mohli by to dát někam, kde by si toho lidi vážili a přišli kluky podpořit. Čili kamkoliv na Moravu.

Reagovat
božský John

Já jsem sice z Jablonce,ale taky bych byl radši,kdyby se to hrálo někde jinde, u nás není atmosféra...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ona není ani u nás v Olomouci, zvlášť když přijede repre, ale aspoň by ten stadion vypadal plnej, když už nic.

Reagovat
božský John

Vaclík - Čelůstka, Hošek, Mazuch, Kovařík - Vácha, Gecov, Hořava, Černý - Pekhart, Vošahlík¨

s timhle na ně vyrukujem ....

Reagovat
justcall

to je nic moc

Reagovat
božský John

Jojo, levá strana evidentně útočná a pravá naopak

Reagovat
božský John

GOOOOOL

Reagovat
Kiwi-21

Vosahlik

Reagovat
Kiwi-21

Uz 2:0 a ja hadal 4:1 uvidime

i kdyz penalta byt nemela

Reagovat
Shevchenko

Luxus.

Reagovat
Pipo123

Kožak

Reagovat
fantomas

A kdože tu řikal, že to bude děěěěsně těžký?

Reagovat
smazaný uživatel

Priste uz tem mistnim mudrlantum nebudu verit. Jinak snad v Recku nedopadnem stejne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Paráda. Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec má pěknej stadion ale ta atmosfera tam byla otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nikdy pořádná atmosféra nebude, ani kdyby tam hrál Real Madrid. O to víc se divím, že se tam hraje takhle často.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta...

Reagovat
božský John

Neznáš. Nehodnoť ....

Reagovat
smazaný uživatel

byly tam nějací řeci?

Reagovat
smazaný uživatel

no, co sem viděl posledních dvacet minut, tak nic moc

Reagovat
Losinho

Zezačátku tam bylo pár záběrů na skupinku Řeků čítající asi 8 osob.

Reagovat
Carrick

Míňa Černý ukázal, že už mu jednadvactka začíná být malá. Opět nápaditá hra, parádní výkon.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

z Morávka mám smíšené pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Ty první minuty, co přišel na hřiště, tak byli otřesný. Pak už to bylo lepší, při tý tyčce měl zase smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

tady na eurofotbalu.cz z něj udělali mistra světa, takže jsem taky čekal víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík je TOP golman

Reagovat
smazaný uživatel

mno dneska chytal fakt výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je natom Mazuch s kartama zda se me ze nedavno jednu dostal bude v odvete hrat ?

Reagovat
racet

Vaclik

Reagovat
smazaný uživatel

ta akce s tyčkou se mi líbila, ale několikrát předal balon soupeři - pak ho zase jednou parádně získal zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík není Morávek

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to se omlouvám musel jsem se překliknout...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda hoši

Reagovat
smazaný uživatel

21 by snad porazila i ty jalovce z acka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fitku jsem videl prvni polocas a parada..

Reagovat
Kiwi-21

Super vysledek Hořava super přihravka Kozakovi na 3.gol lepsi ne Moravek v soucasne Forme

ale musim uznat ze jsme mnely stesti na rozhodciho

2.Gol z Penalty za ruku co ve vapne nebyla

3.Gol z ofsajdu ale i tak Gratuluju

Taky vas napadlo ze v A-Tymu je Kadlec ktery v 21 nehral a nedavno tam byl Moravek ktery sedi na střidačce v 21 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, taky jsem se nad tím pozastavil.. Václav Kadlec za 21 nehraje, kdežto Pekhart je jejím nejlepším střelcem a i v lize má jestli dobře tuším víc nastřílených gólů, né-li stejně jako Kadlec.. Jsem na Kadlece zvědavý, protože ve Spartě nepředvádí nic oslnivého, patří spíše do průměru. V jeho prospěch však hraje roli mládí a perspektivita.. Podle mě by měl dostat v Áčku šanci právě ostřílenější Pekhart, ale třeba Kadlec překvapí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart už šanci v A dostal, mám ho rád, ale na základ to není. 21 je pro něj lepší dokud ještě může hrát a pak by mohl klidně do A, dyť co si budem povídat, kromě Baroše nikdo nehraje a to nejsou v žádných top týmech (nepočítám Mageru)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ta penalta byt fakt nemela ale ten 3. gol to bylo hranicni situace a na posouzeni pro rozhodci bez opakovanych zaberu dcl tezke

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Libor

Reagovat
patas92

mam z toho smisene pocity, vysledky nasi "21" jsou sice skvele, ale ja je jeste nevidel jejich zapas, na ktery by se dalo koukat (krome zapasu v Nemecku)

Reagovat
Kiwi-21

V tom je i ta velikost tymu a trenera ze i kdyz ne vzdy je to 100 % tak i tak dokazou zvitezit

Coz podle meho dokazuje ze Dovalil je dobry trener a ze by mnel byt u A-tymu vzdy z tech hochu totiz vytezi maximum i kdyz to herne neni ono

To je rozdil A je bez golu a 21 staci par strel a jsou temer 100% v koncovce

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko venku

Reagovat
rufus

Super výsledek.

Reagovat
Rssa

V základu ani jeden hráč z Baníku, něco není v pořádku

Reagovat
rufus

Baník není v pořádku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ticho!

Reagovat
soukup

Reagovat
božský John

Reagovat
Shevchenko

Není no.

Reagovat
slavik38

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vaclík je v Ostravě, toho poslali jen na hostování ne?

Reagovat
božský John

Muž zápasu jednoznačně Vaclík

Reagovat
patas92

je dobrej Preclík

Reagovat
smazaný uživatel

a taky sudí

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak dneska moc dobrý utkání odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák to je budoucnost. Jeho styl je skvělí. Hodně se mi dnes líbil. Nedělá žádné zbytečné pohyby. Jeho hra je velmi účinná. Netušil jsem, že hraje až tak dobře. Skvělé

Teď ještě večer 3:0

Reagovat
Kiwi-21

Kozak,Necid,Chramosta,Vydra,Kadlec atd. o budoucnost naseho utoku v narodaku se bat nemusi,jen ten Kadlec je v Ačku hodne predčasně

Reagovat
smazaný uživatel

To se o Kaloudovi, Střeštíkov, Petrovi a řadě dalších říkalo taky...

Reagovat
smazaný uživatel

pujde o to, jak zvladnou prechod mezi seniory, jestli je nekdo dokaze zapracovat do narodaku apod.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Kiwi-21

Az takove mire ne,

Necid a Kozak uz cas od casu nastupuji venku Chramosta je podle mne lepsi nez Kadlec,

Kadlec a Vydra to maji podle myho v hlave srovnane a zalezi na zdravi a taky jestly Vydra se chytne v Udine

Reagovat
božský John

A ten Pekhart snad nebude marnej,jako vloni ..teď už vypadá nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Peky jde koukám nahoru, to je dobře. Jeden z mých "sešívaných" oblíbenců

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta není lepší než Kadlec. Chramosta je oproti Kadlecovi tintítko. Kadlec má na svůj věk obstojnou postavu, na rozdíl od Chramosty. Navíc je Kadlec komplexnější.

Jinak v hlavě to může mít srovnaný každý, ale když člověku najednou rupne v kouli, s tím se moc nenadělá. Jak píše sebyk, je to o tom přechodu. A navíc, hraje 11 hráčů v poli a další řada na lavičce. Není o 3-4 hráčích.

Reagovat
Kiwi-21

To je tvuj nazor ze Chramosta neni lepsi mne se zda ze je,i kdyz Kadlec mi prijde mnohem talentovanejsi ale to je vec nazory a ten ti brat nebudu

A jaky prechod mezi dospele vsal vsichni z nich uz hrajou ligu nebo v zahranici

Jedine to zapracovani do Ačka tam bych dal Dovalila,pokud tam nebude kvalitni trener tak se prosadi

A u Kadlece si myslim ze v 21 jsou lepsi utocnici nez je zatim on,kdyby tomu bylo jinak tak si tam zahraje(21)

Reagovat
Kiwi-21

Bude kvalitni trener a ne nebude to jsem napsal chybne

Reagovat
smazaný uživatel

Dovalil ho měl Kadlece na seznamu a byl adeptem na nominaci. Ale povolal ho Bílek. Aspoň co jsem pochopil z médií.

Chramosta je kvalitní hráč, ale Kadlec je před ním. Ale okay, každý to vidíme jinak

Dovalil je dobrý trenér, vytrénoval si generaci, tak jako Brückner a měl by pokračovat k A týmu. Ale těžká otázka, zdali by to českému fotbalu opravdu pomohlo. Každý by od něho očekával hodně a kdyby se nedostavovali hned výsledky, tak by se na jeho hlavu snesla kupa kritiky. Český národní tým potřebuje projít aspoň 4letým procesem plné obměny. Fotbalově vyspělé země to zvládnou za jeden kvalifikační cyklus, ale malá země jako Česko na to potřebuje aspoň 2. A ti mladíci, dokud nebudou mít nasbíráno dostatek startů v konfrontaci s Evropou, tak těžko budou se zkušenostmi z pouhé GL mířit nahoru.

Zkrátka na Vydrovi a spol., takových těch "rychlokvaškách" zatím nic nevidím. Čas ukáže.

Reagovat
Kiwi-21

No treba Vydra hral v Jihlave od 16.let i Kadlec v Hatricku jak ho dali na 1 misto mezi nasima talenty tak o nem rekl ze je lepsi a to byl jeste v Jihlave !

Ale udelal velkou chybu ze sel do Udine tak brzos tim souhlasim

A z tim budovanim mas naprostou pravdu tahle kvalifikace se mnela vypustit a Dovalil mnel nastoupit uz vloni a zapracovavat mlade hrace do A-Tymu,mnel se budovat tym ktery by mohl postoupit na MS a byt tam silny

A u Kadlece naposled myslim ze jsou lepsi ale Kadlec ma nejvetsi predpoklady do budoucna a myslim si ze on a Necid budou jednou hrat v Evropskych TOP klubech ze ti 2 z utiku maji nevetsi potencional a doufam ze ho podtvrdi

Reagovat
smazaný uživatel

vypustit kvalifikaci? vypustit obě kvalifikace? to si snad děláš srandu!

Reagovat
Kiwi-21

Ja myslel tuhle a chystat tym co by hral nejen o postup ale i o uspech na MS za 4.roky ted nic nevypousti a stejne nepostoupime nejspis takhle jsme uz mely pripravovat tym na dalsi cyklus

Reagovat
BARBAROSSA

SUPER VÝSLEDEK !

Reagovat
Pipo123

kto má šancu sa presadiť aj v mužskom futbale a hrať na kvalitnej úrovni ? okrem Kožáka

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch

Reagovat
božský John

Snad všichni, fakt dobrá generace....trošku slabší jsou Hořava a Kovařík podle mě, ale taky nejsou špatný

Reagovat
Kiwi-21

Hořava byl vybornej a ta přihravka na 3gol,parada + narazecka Moravkovi kterou vystrelil tyc ted podle meho prevysuje i Moravka !!!

Reagovat
božský John

Taky ztratil nejvíc balonů

Reagovat
Kiwi-21

Vec nazoru mne se libi jak hraje i v Olomouci,Zklamal mne trochu Moravek ale u neho je to tim ze je jeste nerozehranej nejspsi,ale bylo to lepsi nez na MS 20 vloni

Reagovat
božský John

Asi tak nějak, ale tak kdyby dal Morávek tu branku,tak ho máme za boha zase...

Reagovat
božský John

I Jarda Hřebík to říkal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kiwi-21

No ja ne ja mu preju jen se potrbuje sehrat to ted neni o tom jestly dal gol nebo ne bude tahoun az se sehraje ale tedto jde na nem videt ze nehraje stabilne

Reagovat
Rssa

Hořava je z té zálohy nejlepší

Reagovat
božský John

Ztrácí strašnejch balonů, mě nějak extra nezaujal no ...

Reagovat
Rssa

On je hodně komplexní, až se vyhraje, tak bude hodně platný

Reagovat
smazaný uživatel

kožáka

Reagovat
Pipo123

čo je smišne ?

Reagovat
Rssa

on je to Kozák

Reagovat
Pipo123

pozri si občas futbal ked hraje Lazio, taliansky a anglický koment je KOžák, KOžak

Reagovat
Rssa

oni to mrví i na livesportu, taky s Ž

Reagovat
Pipo123

já mu od tedy inak nenapíšem jak Kožak

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam vzdy ctu Kozac :D

Reagovat
Carrick

Míňa

Reagovat
Losinho

Mazuch, Milan Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis že kozák těžko..... psal jsem si s nim a rikal ze trener je s jeho pristupem na trenincich nadmiru spokojen a ze mu bude davat stale vic a vic prostoru kdyz neprestane makat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kvůli tomu, že se mi nezdá lepší, než třeba Pekhart, Chramosta, Kadlec, Vydra..

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kozák je tip Koller

Reagovat
smazaný uživatel

*typ

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě spíš připomíná Pekhart.. Ten vyhraje doslova všechny nákopy, který na něj letěj a navíc rozehraje konstruktivně.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že tu rozehrávku si od Kollera už moc nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

kadlec a vydra jsou moc preceneni :) noviny z nich delaj velke superstar ale realita je bohuzel jina

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby z nich ty superstar dělala média, tak nepředvádějí nic na trávníku.. Jenže oba dokázali, že si tu pozornost zaslouží

Reagovat
Losinho

Kdy to Vydra dokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po přestupu do prvoligového klubu začal hrát jak z partesu.. Ten už dokázal, že má obrovskej talent

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te dal za 9 zapasu 4 goly a dal je ve dvou zapasech jinak predvedl velky kulovy to same kadlec jen v bledě modrém.... se podivej vydry a kadlece byly vzdy plné noviny a nikdy nic zasadniho nedokazaly.... nerikam ze kozka jo ale kdyz letos uz za to lazi hral tak vzdy predvedl ze ma obrovskou kvalitu , talent a halvne odhodlani

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nic nepředvedli? Vydra dal mimo těch branek dost asistencí, navíc byl v baníku nejnebezpečnější hráč.. Venca zase hraje základ ve Spartě v 18-ti letech.. A hraje výborně, dává branky, výborně kombinuje.. Jeho kvality ho dostaly do reprezentace..

Reagovat
Kiwi-21

Kadlecovi Kvality do repre ?no promin ale Kadlec tam nema opravdu co delat pokud se nepletu letosdal pouhe 4.goly i s předkolem a Evro. ligou za sezonu a to jednou jako stridajici hrac pokud se nepletu,

Vynech talent ktery ma a 1 ho dostane do repre.kde bude hrat stabilne,ale tahle bilance je dost malo a ze pretlacil 2.hrace Palerma ve vapne ?To bylo poprve a zatim naposled v zivote,ja nemam nic proti nemu ale zatim tam proste nepatri a je nadhodnoceni jsem zvedav jestly by s te ho posilali do Repre kdyby hraval treba za Banik

Takze ani z argumentem ze je golovej na mne nechod a bude davat aspon 10-15 golu za sezonu v nasi (slabe) lize tak teprv mi to mluvte

Reagovat
smazaný uživatel

4 góly jsou na křídelního záložníka pěkným výkonem

Reagovat
Kiwi-21

jj a Kolař jich dal už 7. a pochybuju že by ho povolal kdyby nebyl zraněni a jako křidlo stabilně nehraje posledni dobou jako podhrotovi utočník a do zakončeni se dostava často na to kolikgolu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát za Spartu a za Plzeň je úplně něco jinýho.

Reagovat
Kiwi-21

Jo pravda v Plzni hraji fotbal a kdyby neschytaly Besiktas tak taky hraji stale v poharech

Zatimco ve Sparte se hraje destruktivně zezadu s tim ze nakop na Bonyho a neco tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Probůh.. Ve Spartě je úplně jinej tlak na hráče, daleko víc se proti Spartě brání, než proti Plzni.. Koukni na Rezka, Koláře, Limberskýho.. Ve Spartě nehráli skoro nic a v Plzni se rozjeli. Prostě je něco jinýho hrát za Spartu, než za Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

ano, rozehráli se - ale to jim taky chvíli trvalo, než začala působit Vrbova "herní mentalita" a proti Plzni se vůbec nebrání a protože 29 gólů není důvodem k bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Brání se proti vám.. To samozřejmě, ale pořád to není ta samá příprava jako když má přijet Sparta Hrajete týmově, ale individuálně jsou na tom hráči Sparty prostě líp..

Reagovat
smazaný uživatel

a fotbal je týmová hra, nikoli individuální

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě dej do reprezentace celý tým Plzně.. Týmová hra to sice je, ale v reprezentaci by měli být především nejlepší individuality..

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, aby jako tým hrála i repre (jako včera) pak už je jedno, jestli tam je Polák nebo Holek (dokud tam neni Polák, Holek, Hybša i Rajnoch najednou )

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten tým udělá trenér..

Reagovat
smazaný uživatel

tím je Bílek (ikdyž z toho nadšenej nejsem)

Reagovat
Kiwi-21

To je mi novinka

myslis ze to nevim hraval jsem dost dlouho abych to nevedel,to se proste musi sejit ta spravna parta a trener ma taky k tomu velky vliv na to samozrejmne

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ten tým by měl udělat z nejlepších individualit.. Pak ten tým je daleko silnější

Reagovat
Kiwi-21

Souhlas

tak to umel treba Pavel Nedved Nas nej.hrac za poslednich x let ani Rosa mu nesaha po kolena

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, jenže, když povolá jednu silnější individualitu, tak ta ten tým může ničit...

Reagovat
Kiwi-21

Hm ale vynechat ji muze udelat v tymu rozpaky

A znicit tim snad nemyslis ze tak bylo P.Nedveda ?

Reagovat
Kiwi-21

Brani se proti vam Bacha na to ja z Plzně nejsem ani z Čech !!!

A když je tam kvalita at ji ukážou ja ji vidim kromne nej obrany u nas jen v Kuckovi,z casti Kadlecovi a hlavne ve Wilfridovi nikdo jiny kvalitu neprokazuje

Reagovat
Kiwi-21

To je jasny že to chvíli trvá než se vybuduje tym a udela koncepce to neni ze dne na den to vedi VŠUDE NA SVĚTĚ jen nas v ČR to nevedi že koncepce je prace na delši dobu

A že 18.golu Sparty za branění stojí ? Nebo u Plzto nestoji za braneni tak jen pro to mají podle tebe 31 z 33 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na to takhle.. V EL, kde se soupeři Sparty tolik nebojí a chtějí s ní hrát fotbal, tak hraje Sparta ofenzivní fotbal.. Prostě hrají to, co jim soupeř dovolí.. A když se tým zatáhne k vlastní brance a jen odkopává balony, tak je pak jasný, že nepadne moc branek..

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina taky přijela hrát ofenzivní fotbal

Reagovat
Kiwi-21

Presne Žilina prijela a stacilo aby chybel nekdo z tech hracu co jsem jmenoval a Sparta pusobila doma jako Sparingpartner

Což je skoda i kdyz Sparte nefandim je to skoda pro česky fotbal pro to preju uspechy komukoliv od nas v poharech

Reagovat
Kiwi-21

Jo souhlasim jenze pokud je tam takova kvalita tak by se s ni mnely umet vyporadat,a Plzni i kdyz se stestim proti přibramy atd se to zatim daři a vubec neřikam ze ma byt s Plzne kazdy v narodaku to vubec !!!

Reagovat
Kiwi-21

To je jasny že to chvíli trvá než se vybuduje tym a udela koncepce to neni ze dne na den to vedi VŠUDE NA SVĚTĚ jen nas v ČR to nevedi že koncepce je prace na delši dobu

A že 18.golu Sparty za branění stojí ? Nebo u Plzto nestoji za braneni tak jen pro to mají podle tebe 31 z 33 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ? Copak tady máme takové útočníky, kteří by dávali 15 branek každou sezonu? Kadlec hraje dobře, v lize není lepšího českého mladého útočníka a typově do reprezentace patří.. Hraje výborně a jeho výkony ho do té reprezentace poslaly naprosto právem..

Reagovat
Kiwi-21

Kde žiju nemame utocnika na 15 ale na 10 ano a on ze tam nepatri tak jakto ze jeste nenastoupil ani v 21 ? Jednou bude patrit do ačka a mezi to lepší v Evrope podle meho ale ted na to proste nema a z mladej je prave vetsina z 21 lepsich nez on

Nebyt ve Sparte ale v Baniku nebo v Olomouci tak ho tam necpete

Reagovat
smazaný uživatel

U21 má jiné hráče na kterých staví.. Prostě je tam parta, která spolu hraje od 15-ti.. Stejně jako Venca taky hraje od 15-ti v jiný kategorii. Kdo je lepší jak Kadlec.. To mi řekni. Chramosta je možná na jeho úrovni, ale není prověřenej žádnou těžkou soutěží... Pro Kadlece mluví, že hraje výborně i na evropský scéně.

Reagovat
Kiwi-21

v tom souhlasim to je kadlecova vyhoda oproti Chramostovi

A myslis si ze by si zahral treba v Laziu uz v tehle sezone ? No ja myslim ze ne

tim ale nechci porovnavat jestly je Kozak lepsi nebo ne

takhle Kadlec je podle meho hned po Necidovi 2.nejtalentovanejsi utocnik u nas bude mu patrit budoucnost ale v soucasnost jeste neni podle myho takova aby hral za Ačko

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mýho je kvalitní dost.. Když za reprezentaci může hrát Magera, tak tam Kadlec může být dvakrát..

Reagovat
Kiwi-21

Magera ale zahral dobrej zapas a co se tyce sily a rozehravky je na tom mnohem lepe nez Kadlec coz se vekem zmeni,taky pro Mageru mluví i to že hraje naročnejší soutěž nez je ta naše

Ale maš pravdu je dost smutne aby tam byl Magera nebo Kadlec podle mne by tam mnela byt mnohem vetsi kvalita ale ta nejspis schazi

Reagovat
smazaný uživatel

Magera není fotbalista.. Včera zase zahrál pěkný prd, akorát se snažil.. Rozehrávka u Magery je směšná, stejně jako cokoliv dalšího kromě pohybu ve vápně.. Kadlec je aspoň fotbalista a nehraje těžší soutěž, za prvý v Rumunsku střídá a za druhý je to podobně kvalitní soutěž jako náš gambáč..

Reagovat
Kiwi-21

Pro mne je Lepsi (zatim) Chramosta i Pekhart je golovejsi presto ze se tymu nedari

Reagovat
Losinho

Podle mě neni ani zdaleka takovej talent jako třeba Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to nejde posoudit. Každopádně vypadají na hřišti líp jak Kozák.

Reagovat
Losinho

Tak vypadají na hřišti i líp jak Necid a stejně se s nim Vydra nemůže srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

To uvidíme za pár let.. Mně se Vydra líbí víc i než Necid.

Reagovat
Losinho

Uvidíme...já myslím, že už o Vydrovi moc neuslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

kadlec hraje velky kulový...... se podivej 3 roky je ve spartě a nudělal nic.... ted uz za nej sparta nedostane poamlu žadne penize mely ho prodat hned po roce a pracu by mely jak neco..... ted kadlec je dost tragicky....

Reagovat
Losinho

To byla ironie? Necid s Kadlecem, to je podle mě jasná budoucnost našeho útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Necid přestoupí do klubu, kde by hrál častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Kdyby byl tragický, tak nehraje základ a už vůbec se za ty výkony nedostane do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

prosazuje se poměrně často - na to, že ho Chovanec cpe/cpal na křídlo... a prosimtě, je mu 18 let v 19 kopal Müller 3. ligu a během jednoho roku se toho tolik změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

prosazuje se poměrně často - na to, že ho Chovanec cpe/cpal na křídlo... a prosimtě, je mu 18 let v 19 kopal Müller 3. ligu a během jednoho roku se toho tolik změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes srovnavat muleer - kadlec :) na to ze ho koupily jao svetoveho supertalneta tak bych rekl ze se moc nezlepsil rekl bych ze je horis nez kdyz prisel

Reagovat
smazaný uživatel

za to ale může Chovanec, protože ho nenechá hrát na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to musím napsat ještě jednou. Kozák výbornej

Reagovat
Pipo123

prečo, hral tak dobre ? ved ho docela kritizovali že v repre nehrá nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbil hodně dneska

Reagovat
smazaný uživatel

kozak neni zadny typ jako pekhart nebo vošahlík...... neprojede cele hriste a neda gol..... al eje to buldok bojuje a neda nikomu mic bez vetsi snahy..... do hry dava vse....je to proste bojovnik a ne zadny technik a solero..... mne se jeho hra libila

Reagovat
mickey mouse

Je na ceskatelevize.cz i druhý poločas nebo jen 1.?

Reagovat
smazaný uživatel

oba

Reagovat
Mr.Mike

Dobře kluci.

Reagovat
Paddy

Sakra tam melo sedet cela acko a divat se jak se hraje fotbal

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Kiwi-21

Prave proto je tam SUCHÝ aby jim to popsal jak se to delat ma podle 21

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
REPLIKATOR

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je mega silná generace!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze mistni blb ano.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nějak věříš frajere

Reagovat
homeles8

tady si všichni moc věří a každej si myslí, že právě on má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, kluci, aspoň někdo mi dělá radost.

Reagovat
Arne

Výsledek paráda, ale nadšení bych brzdil... Měli jsme dost štěstí a skvělého Vaclíka, jinak jsou Řekové individuálně někde jinde. Snad to ale nepustíme, to už by bylo na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne ?! řekove ze jsou individualne nekde jine ??? to vubec..... dyt jsou uplne stejni jak jejcih acko hrozny kopyta zadna technika nic

Reagovat
smazaný uživatel

To dostal Papadopulos dvě žlutý a zapomněli mu dát redku nebo tam máte chybku? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo oni tam sou dva papadopulosové :D

Reagovat
smazaný uživatel

potřeba prvně vystřízlivět a pak něco psát...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl ta sedmička? Ten se mi moc líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sparta vs. Sokolov

Zeman na pravým křídle.. Nevíte někdo, kde bych se na to mohl koukat?

Reagovat
rufus

Těžko to někde dávají..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na tom internetovým kanále kde dávají ligu? Teď si zaboha nemůžu vzpomenout jak se jmenuje..

Reagovat
rufus

tipovani.cz a žádnej přenos tam nevidím.. Nepředpokládám, že by z toho někdo vůbec přenos vyráběl, maximálně bude večer ve zprávách krátkej sestřih gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nám bude muset stačit textovka.. Škoda, právě Zemana na pravým křídle bych si pochvaloval, kdyby tam dokázal zahrát

Reagovat
rufus

Taky bych to rád viděl, zrovna o Zemanovi bych si udělal obrázek nejradši. Zajímalo by mě, na jakým místě přesně hraje, z prava to podle mě není pro něj úplně ideální.. A taky mě zajímá jak hraje Matějovský, Kweuke a Podaný. A nevíš jestli dostal Sionko volno nebo je zraněnej, že není ani na lavičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na pěkný trápení.. Matějovský břevno a o Zemanovi se nic moc nepíše

Reagovat
rufus

v 66. minutě přišel místo Zemana Jeslínek. Takže asi moc dobře nezahrál. A teď budou penalty..

Reagovat
rufus

Předpokládám, že k tomu Sparta přistoupila podobně jako ve Voticích..

Reagovat
rufus

Brabec..

Reagovat
smazaný uživatel

Konec

Reagovat
rufus

Ani Pamić.. to je zas tragédie..

Reagovat
rufus

Vypadnout v Sokolově, to ani nepotřebuje další komentář..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hrozný.. Už aby byl sestřih. Určitě to všechno posral Vachoušek a Brabec.. Už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímá ondrášovka cup

Reagovat
Losinho

Najednou

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Double by byl dobrej.. Navíc je to zkouška pro hráče, kteří toho moc nenahráli, nebo bojujou o základ.

Reagovat
rufus

Z toho sestřihu se asi stejně moc nedozvíme. Sparta určitě chodila, v čele s vrchním chodcem Vachouškem a neprojevila žádnou větší snahu. To skoro ani nepotřebuju vidět. Ale prohrát v Sokolově, to je vážně umění. Navíc s tou sestavou co nastoupila

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě pěkně na hovno.. Tohle je ostuda...

Reagovat
rufus

Jo a může za to Brabec, protože zahodil první penaltu.

Reagovat
Losinho

Sešívané srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro za všechny prohry může Brabec..

Reagovat
smazaný uživatel

neee, někdy Pamič a Hoheneder, nemít tyhle 3 tak jste nejlepší na světě podle toho jak se vždycky všechno svede na ně a ostatní hrajou dokonale. Když mistr nedokáže za 90 minut porazit druholigovej tým, tak někde bude chyba a nesváděl bych to na 1 penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chyba byla jistě v Brabcovi a Vachouškovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele