5. kolo
15.09.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Monaco 1:1

Fotbalisté Monaka se nedokázali otřepat z poslední porážky od Marseille a ze souboje s Toulouse berou jen bod. Pro Jardinovu ekipu je to pochopitelně málo, knížecí klub je po pěti kolech až patnáctý a před Ligou mistrů je jeho forma na pováženou.

Na stadionu Municipal se nakonec dělily body. Každý z týmů vstřelil po jedné brance, ale především Monako může výsledek mrzet, neboť vedlo a branku na 1:1 inkasovalo až čtvrthodinu před koncem.

Téfécé se zvučnějšího soupeře vůbec nezaleklo a naopak od začátku diktovalo tempo. V 8. minutě navíc musel předvést výtečný zákrok brankář Benaglio, který na brankové čáře vyrazil Dosseviho volej. Na druhé straně zase nepříliš nebezpečně hlavičkoval Tielemans. Územní převaha Toulouse začínala postupně slábnout a hra se více vyrovnávala. První poločas už další velkou příležitost, natož branku nenabídl.

Diváci se dočkali až po změně stran. Proti rozeběhnutému Diopovi skvěle zasáhl Reynet a Chadliho rána z úhlu orazítkovala břevno. Tlak Monaka nakonec vygradoval ve vedoucí branku. Rána Youriho Tielemanse orazítkovala břevno a na první pohled nebylo zřejmé, zdali balón přešel brankovou čáru. Videotechnologie potvrdila, že ano, takže Knížata vedla v Toulouse 1:0.

Domácí mohli srovnat čtvrthodinu před koncem, kdy se zpoza šestnáctky opřel do balónu Durmaz a jen těsně minul Benagliovo branku. TFC každopádně přidalo plyn a za další dvě minuty srovnalo. Zkušený polský stoper Kamil Glik vyrobil chybu a rychlonohý Aaron Leya Iseka postup na Benaglia zvládl.

Oba celky měly ještě do konce zápasu slibné šance, ale skóre už se na stadionu Municipal nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domaci maji tři vyhry za sebou, Monaco by potreboval minimalne bod,otazkou je kolik meli hracu kteri byli reprezentovat .dvakrat po sobe prohrali .....takze remiza 1:1 ....

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco ma 8 hracu mimo hru,vcetne Falcaa a Jovetice......takze to asi bylo znat na hre,...strely na branku 6:2..... ze by se knizata pripravovala na LM.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele