2. kolo
18.08.2018 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Angers SCO 1:0

Vypadalo to, že Angers si po porážce 3:4 s Nimes alespoň trochu zvedne sebevědomí proti Rennes, nicméně nakonec připisuje další prohru. A protože za týden hraje v Paříži, na první body bude muset s největší pravděpodobností čekat až do září.

Hned po necelých patnácti minutách musel po tvrdém střetu s Benjaminem Andrém odstoupit se zraněním Vincent Pajot a na jeho místo přišel účastník Mundialu Cheikh N’Doye, jenž se vrátil na hostování z Birminghamu. Tenhle ostrý moment však hře vůbec neprospěl. Sice se až do konce utkání žlutilo pouze třikrát, avšak někteří jakoby se trochu obávali být v soubojích důraznější.

Snahy o skórování se míjely účinkem. Tým SCO vyprodukoval sedm pokusů, ale ani jeden nesměřoval mezi tři tyče. Les Rouges et Noirs přímo ohrozili Ludovica Butella dvakrát, což se nakonec ukázalo býti dostačující, jelikož z toho byla padesátiprocentní úspěšnost pro bretaňský klub, který obhajuje pátou příčku.

Psala se jednaosmdesátá minuta, když Ismaïla Sarr vniknul do šestnáctky, posunul si balon na pravačku a šikovným obstřelem, který zapadnul k pravé tyči, překonal brankáře Angers - 1:0. Senegalský reprezentant předváděl v Rusku dobré výkony a rozhodně má na to překonal pět branek z minulého roku.

Díky jeho trefě se Stade Rennes může pyšnit tím, že v posledních šestnácti kláních pokaždé minimálně jednou skórovalo. Tuto statistiku bude určitě chtít vylepšit i za týden na Stade Vélodrome v Marseille. Moulinova skvadra má před sebou několik těžších zápasů, po kterých by klidně mohla zůstat přikována na samém chvostu tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele