10. kolo
20.10.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - Angers SCO 1:1

Ismaël Traoré a Pablo Chavarría byli jedinými střelci zápasu mezi domácí Remeší a Angers, který skončil smírem 1:1. V tabulce se tedy na obou stranách nic moc neděje, Remeš je třináctá, Angers desáté.

V první příležitosti se ocitli hosté, Adélaïde byl v dobré pozici, ale brankář Mendy mu výběhem zmenšil uhel a domácí celek zachránil před inkasovanou brankou. Stejně blíže první brance byl i ve 36. minutě Capelle, který si zaběhl s balónem do úhlu a cílil na odkrytou branku, jenomže Mendy se stihl přesunout a dalším zákrokem opět slavil úspěch. Nicméně z následného rohového kopu už Angers vedlo. Na Fulginiho centr si naskočil Ismaël Traoré a Mendy tentokráte neměl nárok.

Těsně před koncem poločasu si vylámal zuby na Mendym Bahoken a toho později museli hosté litovat. Angers bylo v prvním poločase výrazně lepším a nebezpečnějším celkem, vedlo ale jen 1:0, takže se muselo mít na pozoru.

Ve 47. minutě trefil pouze boční síť Bahoken a další maření brankových příležitostí už si žádalo ze strany domácích potrestání. Po Oudinově hlavičce se ještě tak nestalo, neboť Butelleho zachránila tyčka, ale čtvrthodinu před koncem už se Remeš radovala. Gólové akci ještě předcházel závar, po kterém za Butellem zvonilo břevno, ale v 73. minutě už to přišlo. Střelu Oja Butelle ještě vyrazil, ale s dorážkou Pabla Chavarríi mohl sotva co dělat. Další branka už v zápase nepadla, takže oba celky si rozdělily body za konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele