3. kolo
26.08.2018 21:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Stade Rennes 2:2

Jelikož musel Olympique Marseille dotahovat soupeřův náskok, mohou být na Stade Vélodrome s výsledkem spokojenější. Oba celky tak mají na kontě stejný počet bodů.

Úvodní šance zápasu přišla v 18. minutě a na svědomí ji měl Dimitri Payet. Za deset minut se osmělil Ismaïla Sarr, ale pozoruhodnější byla až situace s další osmičkou. James Léa-Siliki si ve vápně poradil s Boubacarem Kamarou, balon převzal Sarr, jehož skosil Adil Rami. Penaltu si vyčíhal Benjamin Bourigeaud, protože Yohann Pelé nebyl na čáře trpělivý - 0:1.

V závěru první pětačtyřicetiminutovky centroval Payet na Lucase Ocampose, jemuž ukradl míč v poslední možný okamžik Tomáš Koubek. Jeho protějšek si o minutku později počínal o poznání méně sebevědomě, jelikož mu z náručí vypadnul centrovaný míč z kopačky Ramiho Bensebainiho, takže Ismaïla Sarr mohl pohodlně skórovat - 0:2.

Rudi Garcia si o přestávce pohrál se sestavou, což se mu poměrně záhy vyplatilo. Další Payetův centr doletěl na hlavu Luize Gustava, jenž nastřelil tyč, od které se kulatý předmět odrazil do noh českého brankáře. Nebezpečí však nebylo zažehnáno, protože poblíž stál Lucas Ocampos a bez dlouhého přemýšlení dopravoval do sítě - 1:2.

Marseille vycítila velkou šanci a už za dvě minuty trefil mistr světa Adil Rami brankovou konstrukci. Kostas Mitroglou pak sice dal gól, nicméně takový, jaký nemohl v žádném případě být uznán, protože stál řecký útočník při rozhodujícím doteku v ofsajdu. Domácí se tedy zaslouženého vyrovnání dočkali až po dvaasedmdesáti minutách hry.

Byl to parádní centr a ještě lepší zakončení. Bohužel pro Ramiho Bensebainiho do nesprávné brány - 2:2. Les Rouges et Noirs však opět předvedli, že se před nimi musí mít všechny ostatní kluby na pozoru. I proto, že se jim podařilo sedmnáctkrát v řadě skórovat. Sérii se pokusí prodloužit v duelu proti Bordeaux, kdežto na Marseille čeká Monaco.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele