10. kolo
21.10.2018 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Girondins Bordeaux 2:0

Třetí pozice patří po desátém kole fotbalistům Montpellieru, kteří potvrdili dobrou formu a doma porazili Girodins Bordeaux 2:0. Hosty srazily individuální chyby. První branka padla po špatném zásahu Costila a druhá po pokutovém kopu, nařízeném pro hraní rukou.

Hostující trenér Ricardo Gomes nehodlal na utkání Evropské ligy šetřit sestavu a na trávník stadionu de la Mosson vyběhlo prakticky to nejsilnější. Utkání bylo od začátku poměrně opatrné, mírně aktivnější byli Les Girodins, ale do žádné větší příležitosti se nedostali. Platilo to i pro Montpellier, který se ale nakonec z první šance dostal do vedení. Všechno začalo nevinně, zleva přilétl do vápna Bordeaux centr, který hostující stoper nedostal z šestnáctky, pro vysoký balón si pak měl dojít Costil, jenomže souboj s Labordem nezvládl, ten ho přehlavičkoval a Montpellier vedl 1:0. Šlo o nejzajímavější okamžik prvního poločasu. Před jeho koncem zahrozil ještě jednou Laborde, ale Costil tentokrát vytáhl parádní zákrok.

Dost nešťastně začal pro Bordeaux i druhý poločas. Hned v 50. minutě zahrál ve vápně rukou Palencia a sudí zde neměl na výběr, i když celou situaci ještě přezkoumával u videa. Pokutového kopu se zhostil Andy Delort a suverénním způsobem zvýšil na 2:0.

Bordeaux to mělo ve zbytku utkání hodně složité. Montpellier hrál takticky dobře, ale přesto ještě mohlo být zaděláno na drama. Proti střele Kamana výborně zasáhl Lecomte. Čas pro hosty ubíhal velmi rychle a na konečném výsledku 2:0 pro Montpellier se nic nezměnilo ani během čtyřminutového nastavení. Girodins Bordeaux se musí dát rychle do kupy, už ve čtvrtek ho totiž čeká duel v Petrohradu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele