3. kolo
25.08.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - SM Caen 1:1

Souboj mezi Nantes a Caen vítěze nepoznal. Domácí sice měli velkou územní převahu i více šancí, ale proti Caen nakonec museli dohánět manko. Vyrovnat se jim podařilo až jedenáct minut před koncem, kdy přifilmovanou penaltu proměnil Emiliano Sala.

Zápas byl v úvodu poměrně vyrovnaný a na první větší příležitost se muselo čekat. Evangelista výborně vybojoval uvnitř šestnáctky soupeře balón, ale následně se nechtěl dělit a celou akci hodlal zakončit sám, což bylo špatné rozhodnutí. Před brankou Caen totiž byli hned čtyři spoluhráči ve žlutých dresech, ale Evangelista trefil posledního bránícího hráče. Další velká příležitost na sebe nenechala dlouho čekat. Moutoussamy po krásné kombinaci nechal vyniknout brankáře Sambu.

Caen mělo velké štěstí a soupeře za neproměněné příležitosti potrestalo. Ve 37.minutě poslal Ninga milimetrově přesný pas na malé vápno, kde v náběhu mezi dvěma stopery vstřelil vedoucí branku Enzo Crivelli.

Nantes sáhlo hned po přestávce ke střídání, koneckonců nebylo na co čekat a snažilo se o vyrovnání. To se téměř podařilo v 54.minutě, přesněji řečeno se podařilo vstřelit gól, který ale nebyl kvůli ofsajdovému postavení uznán. Caen se následně dobře bránilo a domácí hráči se i přes územní převahu nedokázali do ničeho vážnějšího dostat. Pomohl jim až sám soupeř, za vydatného přispění rozhodčích jedenáct minut před koncem. Bayssé se totiž jen lehce dotkl unikajícího protihráče, ten se skácel k zemi a sudí odpískal pokutový kop. Sám Bayssé navíc uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Emiliano Sala vzal zodpovědnost na svá bedra, penaltu suverénně proměnil a srovnal stav na 1:1. Nantes navíc mělo ještě více než deset minut početní převahy. Caen víceméně nemělo na vybranou a zbytek sil vrhlo do tuhé defenzívy. Podařilo se, Nantes další gól nepřidalo a doma jen remizovalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele