4. kolo
01.09.2018 20:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

EA Guingamp - Toulouse FC 1:2

Cenné tři body získalo na hřišti Guingampu Toulouse. To si na začátku prvního poločasu vytvořilo dvoubrankový náskok a i v oslabení ho nakonec uhájilo. Domácí zvládli jen snížit. Obě branky Toulouse vstřelil Ibrahim Sangaré.

Utkání začalo pěkně zhurta a už ve třetí minutě se poprvé měnilo skóre. Krásná kombinace ve středu hřiště přinesla TFC ovoce, když se následně do samostatného úniku dostal Ibrahim Sangaré a v klidu placírkou skóroval. Toulouse mělo fantasticky začátek a obrana Guingampu vůbec nestíhala. Po hlavičce Gradela vytáhl výborný zákrok Johnsson. Jenomže domácí si nadále koledovali a ve 13. minutě už to bylo 2:0 pro hosty. Gradel centroval, k odraženému balónu se dostal znovu Ibrahim Sangaré a byl opět úspěšný.

Skvěle rozehrané utkání si téfécé zbytečně zkomplikovalo. Todibo uviděl ve 26. minutě už druhou žlutou kartu a do té doby spící Guingamp dostal jedinečnou šanci ještě s výsledkem něco udělat. Času měl pořád dostatek.

Ještě do poločasu mohl snížit Roux, ale odkrytou branku nedokázal v tísni trefit. Neuspěl ani Thuram a jeho hlavička, po které si připsal fantastický zákrok Reynet. Guingamp se dočkal na sklonku poločasu, Thuram tentokrát z rohového kopu zamířil hlavou přesně a domácí byli rázem zpět v utkání.

Toulouse čekal hodně těžký druhý poločas. Na jeho začátku mohl Iseka potrestat chybu, ale s balónem se dostal do ostrého úhlu a už nezamířil dobře. V 53. minutě mělo Toulouse velké štěstí, rána Deauxe totiž rozezvonila břevno. Čím více se čas pro Guingamp krátil, tím více byl domácí celek bezradný. TFC vsadilo vše na udržení výsledku a před vlastním vápnem vytvořilo obranou hráz, kterou Guingamp překonat nedokázal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele