4. kolo
01.09.2018 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dijon FCO - SM Caen 0:2

Čtyřbranková výhra v Nice zapomenuta. Dijon poprvé v lize ztratil body, když doma možná trochu nečekaně podlehl Caen. Domácí Hořčice měli velkou převahu, ale recept na pozornou obranu soupeře za devadesát minut ani jednou nenašli.

Gólu přitom byli několikrát blízko. Poprvé v 11.minutě, kdy Sliti vysunul Sammaritana, ale ten v jasné pozici trefil střed branky a připraveného Sambu. O chvíli později na druhé straně Fajr z volného přímého kopu přestřelil. Caen připravilo domácím fanouškům šok ve 21.minutě, kdy Fajr poslal pas do zahuštěného vápna, Guilbert ho pak prodloužil k Enzu Crivellimu, jenž uklidil balón do sítě!

Dijon měl na vyrovnání spoustu času. Parádním přímákem se prezentoval Sliti, ale ještě lepší zákrok předvedl Samba, který ho vytěsnil na rohový kop. Hodně aktivní byl na domácí straně Tavares, avšak Dijon se do poločasu vyrovnání nedočkal.

Po změně stran čekala na Hořčice těžká šichta, protože Caen velmi dobře bránilo. Po hodině hry se dostal k hlavičce Cédric Yambéré, branku ale těsně minul. Malinký kousíček chyběl i ráně Sammaritana. Dijon stupňoval svůj tlak, soupeř však nadále odolával. Navíc domácím čas rychle ubíhal. Caen nakonec potvrdilo zisk tří bodů druhou brankou, kterou vstřelilo až ve čtvrté minutě nastavení. Adam Mbengue dostal balón na půlící čáře, kde obrana Dijonu už neexistovala a pelášil si to na Rúnarssona, kterého také záhy překonal. Normandský celek zvítězil v Dijonu 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele