5. kolo
15.09.2018 20:00 CET
1 : 3
(1:3)

Reportáž

Dijon FCO - Angers SCO 1:3

Další porážku musel po skvělém startu do sezony skousnout Dijon. Ten doma podlehl Angers 1:3, přestože v zápase nebyl horším celkem. Rozhodl celý první poločas, ve kterém padly všechny branky.

Přitom Dijon byl tím, kdo se poměrně brzy ujal vedení. Najim Sliti se ve 13. minutě postavil k volnému přímému kopu a nádhernou ranou orazítkoval tyč, od které se balón odrazil přesně na kopačku Wesleyho Saida a trefit prázdnou branku už nebyl problém. Angers na inkasovanou branku skvěle zareagovalo a vyrovnáno bylo za sedm minut. Stéphane Bahoken dostal prostor ke střele z dálky a nádhernou pumelenicí nedal Rúnarssonovi šanci.

Navíc SCO o dalších devět minut otočilo výsledek ve svůj prospěch. Manceau vrátil balón na přední tyč, kde Flavien Tait rychle a neomylně zakončil. Domácí úplně vypadli z tempa a ve 38. minutě už prohrávali dokonce 1:3. Tait tentokrát vykouzlil nádherný centr a hlavičkující Santamaría překonal Rúnarssona potřetí. Alespoň snížit na rozdíl jediné branky mohl před koncem poločasu Sliti, ale Butelle předvedl fantastický zákrok.

Angers si během prvního poločasu vytvořilo dvoubrankový náskok, přestože brzy prohrávalo a tento náskok už do konce utkání nepustilo. Oba týmy si ještě vytvořily šance, ale jak Rúnarsson, tak na druhé straně Butelle předváděli skvělé zákroky. Dijon popadla v závěru zápasu herní křeč, takže ani závěrečný tlak se nakonec nekonal a hráči Angers si v klidu dokráčeli pro tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dijon - angers padnou tak 3 a vice golu......mozna 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele