4. kolo
02.09.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Amiens SC 0:0

Třebaže zápas mezi ASSE a Amiens nepřinesl gólové hody, žádná nuda to na Stade Geoffroy-Guichard nebyla. Oba celky vyprodukovaly dohromady sedm střel, které mířily mezi tři tyče, přičemž na výhry 1:0 zvyklí domácí měli tentokrát spíše smůlu.

Les Licornes nevyhráli v Saint-Étienne už dlouhých patnáct roků. Tuhle statistiku chtěl už v 11. minutě pozměnit Moussa Konaté, jenomže na Stéphana Ruffiera nevyzrál. Ve 34. minutě se o slovo přihlásil jeho spoluhráč a účastník letošního mistroství světa Wahbi Khazri. A nutno dodat, že Régise Gurtnera pořádně zaměstnal.

Souboj obou borců se opakoval o deset minut později. Tuniský reprezentant po centru Loïca Perrina efektně dopravil balon do sítě, jenže praporek pomezního jeho radost přerušil. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu. V šestašedesáté minutě se odehrála spolupráce dvou borců ASSE v opačném gardu.

Khazri z přímého kopu centroval na svého kapitána, jehož Gurtner výborně vychytal. Za deset minut dopravil míč hlavou na místo určení Timothée Kolodziejczak, nicméně rozhodčí po poradě s asistentem u videa ani tuhle trefu nemohl k nelibosti Jean-Louise Gasseta a jeho svěřenců uznat. Zakončující obránce, který ve francouzském klubu hostuje z mexického Tigres UANL, si totiž v souboji s Thomasem Monconduitem pomohl faulem.

Právě Monconduit byl v závěrečné desetiminutovce na správném místě, čímž znemožnil Loïsi Dionymu, aby uklízel hlavou do odkryté klece. V nastaveném čase se osmělil ještě střídající Robert Berić. Bohužel pro Les Verts však minul zařízení, a tak si fanoušci budou muset počkat na další branky minimálně do duelu s PSG, zatímco Amiens za ty dva týdny hostí Lille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele