2. kolo
18.08.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Lille OSC 0:0

Monaco v prakticky nejsilnější možné sestavě nenašlo doma recept na obranu Lille. Drbat hlavu si musí především Radamel Falcao, který ve druhém poločase neproměnil penaltu.

Oba celky v prvním kole skórovaly třikrát, nicméně na Stade Louis II se holt žádné střelecké hody nekonaly. Dohromady bylo k vidění pouhých pět střel na branku. Tu zřejmě úplně nejvýživnější si připsal José Fonte - portugalská posila z čínského Dalianu Yifang. Diego Benaglio musel předvést výtečný zákrok.

El Tigre se poprvé připomenul až po hodině hry, když svou hlavičkou pořádně zaměstnal Mika Maignana. Rozhodnutí mohlo padnout o osm minut později. Rozhodčí Thomas Léonard byl asistentem u videa upozorněn na skutečnost, že Mehmet Celik kolumbijského střelce ve vápně opravdu podrazil. Sám faulovaný však volil velice bídné zakončení.

Poté v rozmezí deseti minut švýcarského gólmana dvakrát prověřil Nicolas Pépé. Ve zbývající dvacetiminutovce se pozoruhodné akce neurodily. A vyložené šance jakoby si borci obou mužstev schovávali na další zápasy. Christopha Galtiera tak mohl potěšit akorát výkon zmíněného Josého Fonteho.

A zřejmě i nula v kolonce inkasovaných branek, protože z posledních šestapadesáti duelů se jenom dvakrát stalo, že AS Monaco v domácím prostředí neskórovalo. V minulé sezoně udrželi ofenzivní hráče na uzdě nikoliv obránci Lyonu, ASSE nebo Marseille, nýbrž fotbalisté, kteří oblékají dres Amiens SC. Knížecí klub zajíždí za týden do Bordeaux, zatímco Lille doma přivítá Guingamp.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele