4. kolo
01.09.2018 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Lille OSC 1:0

Ibrahim Traoré se stal hrdinou zápasu Angers proti Lille. Domácí fotbalisté po třech kolech konečně zabrali a zvítězili, zatímco Lille poprvé ztratilo všechny body. Na stadionu Raymonda Kopy nakonec padla jediná branka. K vidění bylo také vyloučení, v 64.minutě šel ze hry Mangani, ale Lille zhruba půlhodinovou přesilovku nevyužilo.

Pro Angers to byl velmi důležitý zápas, přeci jenom tři kola před tím nevyhrál a body už potřeboval jako sůl. Lille chtělo zase na svá vystoupení navázat a prodloužit sérii neporazitelnosti na čtyři utkání.

Zápas to byl alespoň zpočátku vyrovnaný a nabídl spoustu příležitosti na obou stranách. Pepe těsně minul Butelleho branku a to samé platilo i o Bahokenovi. Ve 28.minutě měl na kopačce první gól Ndoye, jenže u vůbec nesedla rána a tudíž brankář nemusel ani pořádně zasahovat. Maignan ale měl práci a to o chvíli později při střele Traorého, kterou fantasticky vytěsnil. První poločas sice nabídl dobrou podívanou, avšak žádnou branku. To se ale po změně stran změnilo.

SCO totiž začal hodně aktivně a po hodině hry se ujalo vedení. Po rohovém kopu si Traoré seběhl k malému vápnu, kde kopačkou prodloužil hlavičku nechytatelně do sítě. Z vedení se domácí nemuseli radovat dlouho. Krátce na to toži byla odpískána penalta za ruku Manganiho, kterou navíc sudí ocenil červenou kartou. Jedinečnou příležitost však Loic Rémy zahodil! Penaltu nedal a vedení Angers tak pokračovalo.

Co na plat, když Lille mělo velkou územní převahu, ale šance žádné. Angers si už těsné vedení pohlídalo a poprvé v sezoně vyhrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele