3. kolo
25.08.2018 20:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Amiens SC - Stade Reims 4:1

Remeš absolutně nezvládla zápas na Amiens a nepotvrdila tak předchozí skvělé výsledky s Nice a Lyonem. Domácí překonali brankáře Mendyho celkem čtyřikrát. Utkání ale výrazně ovlivnila červená karta Métanireho už v průběhu prvního poločasu.

Hostující celek si před zápasem na Stade de la Licorne postavil laťku hodně vysoko. V předchozích kolech si totiž Remeš vyšlápla na Nice a Olympique Lyon. Francouzská nejvyšší soutěž patří k nejvyrovnanějším ze všech a bylo jasné, že na půdě Amiens to bude mít nováček složité.

Začátek zápasu nabídl svižné tempo, ani jeden z týmů však neměl výraznější převahu. Na úvodní branku zápasu se nakonec nemuselo čekat dlouho, ve 22. minutě se Konaté zbavil bránícího hráče a předložil přihrávku na malé vápno, kde zaúřadoval Eddy Gnahoré. S míčem se šikovně obtočil a překonal brankáře Mendyho. Remeš si ještě v prvním poločase zápas pořádně zkomplikovala, když zákrok Métanireho na Mendozu ocenil sudí rovnou červenou kartou. Najednou vyvstaly před Remeší dva problém, jak dohnat jednobrankovou ztrátu a navíc v početní nevýhodě.

Amiens vycítilo možnost utkání rychle rozhodnout a do druhého poločasu vstoupilo aktivně. Mendoza ranou protáhl Mendyho a v 58.minutě už Amiens vedlo 2:0. Sámán Ghoddos si naběhl do vápna, kde si vyskočil na centr Leforta a krásně umístěnou hlavičkou přiblížil domácím tři body.

Remeš už byla v hodně těžké pozici a bylo hůře. Krafthovu pobídku uklidil na zadní tyči Moussa Konaté. Defenzíva Remeše se pak úplně sesypala a o pár minut později inkasovala počtvrté. Moussa Konaté si šikovně pokryl balón a střelou o břevno opět překonal Mendyho. Rozhodnutý zápas hosté alespoň zkorigovali. Pěkným obloučkem přes brankáře se prosadil Mathieu Cafaro.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele