17. kolo
09.12.2017 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - SM Caen 2:0

Toulouse si konečně po šesti zápasech připsalo vítězství, porazilo totiž na Stadium municipal de Toulouse mužstvo SM Caen.

Toulouse si konečně připsalo důležité tři body a možná se tak začíná blýskat na lepší časy. Předchozí tři zápasy totiž mužstvo z Toulouse všechny prohrálo a ocitlo se až na příčkách klubů, které po sezóně opouští nejvyšší francouzskou fotbalovou soutěž.

První poločas nebyl pro fanoušky zrovna záživný. Domácí ani hosté se příliš do šancí nedostávali, hrálo se převážně o střed pole a do poločasu žádný gól v Toulouse k vidění zkrátka nebyl.

To druhá půlka už byla o něčem jiném. Po poločase to pořád vypadalo na bezbrankovou remízu. Nakonec však Toulouse, vědomé si svého špatného postavení v tabulce, zabralo a v 61. minutě vstřelilo úvodní branku zápasu. No spíše ji vstřelil hostující Da Silva. Bohužel však do vlastní sítě branky Caen. Da Silva svému gólmanovi moc nepomohl. Toivonen se po centru z levé strany dostal ke střele, na brankové čáře ležící Da Silva však překážel gólmanovi natolik, že si společně srazili míč nakonec do sítě.

Potom byl ještě v 74. minutě sražen ve vápně Gradel. Ten si poté sám postavil balón na značku pokutového kopu a střelou do levého horního rohu penaltu bezpečně proměnil.

FC Toulouse si tak připsalo nesmírně důležité tři body a tento počin by mohl svěřence Pascala Dupraze konečně nakopnout k lepším výkonům. Nutno podotknout, že by svěřenci tohoto muže asi velmi rádi okupovali spíše horní polovinu tabulky. Rozdíl mezi nimi a sedmou příčkou jsou vlastně jen čtyři body.

SM Caen se zápas moc nepovedl. Avšak i tak to na jeho nadprůměrných výkonech nic nemění, protože stále zůstávají na skvělém osmém místě a v příštím kole doma přivítají EA Guingamp.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele