25. kolo
10.02.2018 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 0:1

Generálku před klíčovým a ostře sledovaným osmifinálovým duelem s Realem Madrid fotbalisté PSG zvládli, možná však ne úplně podle vlastních představ. Soupeře, se kterým už v loňské sezóně překvapivě prohráli, ale třeba na podzim mu nasázeli hned šest branek, porazili jen o branku. Toulouse nepředvedlo úplně špatný výkon.

Domácí vstupovali do tohoto klání s dvěma vítězstvími v řadě, které značně oživily jejich ambice na záchranu, a tentokráte neměli proti favoritovi vůbec co ztratit. Hosté sice měli samozřejmě daleko více míč na svých kopačkách, ale žádnou velkou převahu si vyloženě nevytvořili. Rozhodl jen jeden jediný moment ze druhé půle.

Di María z pravé strany přetáhl centr v 68. minutě do šestnáctky, tam našel Neymara, a ten to zkusil individuálně. Kličkou se zbavil bránícího Yaga, následně z těžkého úhlu vystřelil, a jeho tečovaný pokus stoperem Diopem skončil u vzdálenější tyčky. Neymar mohl skóre dokonce dvakrát navýšit, ale v obou případech trefil jen brankovou konstrukci.

TFC toho směrem dopředu moc nevymyslel, jeho hlavním úkolem bylo soustředit se na pozorné bránění. Po čtvrthodině hry se ovšem klidně mohl ujmout vedení, po levé straně totiž založil moc pěknou akci Gradel, po jehož pasu Sanogo hlavou vystrašil brankáře Areolu. Po přestávce však domácí opravdu tahali za kratší konec a odpověď na inkasování nenašli.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele