6. kolo
15.09.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Girondins Bordeaux 0:1

Toulouse mělo v prvním poločase velké šance, jenomže ani jednu nedokázalo proměnit a nakonec s Bordeaux trochu nešťastně prohrálo. Hostům na to stačila jediná branka Malcoma ze 69.minuty druhého poločasu.

Zápas se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby hráči ve fialových dresech proměnili alespoň jednu velkou příležitost. Tu největší měl dost možná hned v úvodu Corentin Jean, který se dostal do samostatného průniku, avšak svůj nájezd na Costilu nepotrestal.

O několik minut později to ve vápně Costily znovu hořelo, centr domácích se otřel o tyčku a zanedlouho zmařil radost domácích jeden z obránců odkopem na brankové čáře. To byly šance, které Toulouse musely mrzet. Bordeaux nijak neovládalo hru ani nebylo směrem dopředu nebezpečné. Po další rychlé akci Toulouse zakončoval Delort a fantastický zákrok musel předvést Costil. Před koncem prvního poločasu se zase uvnitř šestnáctky ocitl hlavičkující Toivonen, ale balón zamířil vedle.

Diváci na stadionu Municipal si museli na první branku počkat až do 69.minuty a vzhledem k průběhu se překvapivě dostali do vedení hosté. Kamano se v šestnáctce pomazlil s míčem, přihrál jej nahoru Malcomovi, který z první zajistil Bordeaux vedení.

Toulouse mělo především v prvním poločase více ze hry, ale své šance neproměnilo a ve zbývajících dvaceti minutách se marně snažilo srovnat skóre. Bordeaux se v závěru zakopalo před vlastním vápnem a nejtěsnější výsledek ubránilo. Zisk tří bodů znamená, že se hosté dotáhnout na druhé Monako, které má však zápas k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele