11. kolo
29.10.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Saint-Étienne 0:0

Zápas mezi Toulouse a ASSE vítěze nepoznal. U hostujícího celku je až s podivem, že navzdory nevyrovnaným výkonům, jaké letos předvádí, stále zaujímá v tabulce šestou příčku.

Ve 12. minutě měli Les Verts obrovskou příležitost. Míč z kopačky Hernaniho se snesl až k Romainu Hamoumovi, jemuž se podařilo obejít brankáře Lafonta, jenže u úhlu už nedokázal balon nasměrovat mezi tři tyče, takže trefil pouze boční síť. TFC se začalo osmělovat až ve druhé polovině úvodní pětačtyřicetiminutovky.

Nejprve Kévin Theóphile-Catherine odhlavičkoval mimo nebezpečný přímý kop Andyho Delorta. Potom ostře pálil Corentin Jean, ale Stéphane Ruffier se vyznamenal. První dějství pak uzavřel hlavičkou Christopher Jullien, avšak Jonathan Bamba na brankové čáře výborně zaskočil za svého brankáře.

Svěřenci Pascala Dupraze byli aktivnější i ve druhé půli, jenže nakonec mohli být šťastnější hosté. V 78. minutě výborně vychytal Hamoumu Lafont. A o sedm minut později si mladý gólman vysloužil potlesk za zákrok proti střele Kévina Monnet-Paqueta. Na Stadium Municipal se tak zrodila teprve pátá bezbranková remíza v této sezoně v Ligue 1.

TFC zůstává s patnácti body na desáté příčce. Po postupu v rámci Coupe de la Ligue tedy naplno nebodovalo. Ale třeba se zadaří za týden na stadionu Nantes. ASSE naopak ve zmíněné pohárové soutěži už nefiguruje, takže se může soustředit na ligu, kde za čelem tabulky ani přes tuto dělbu bodů nebude zaostávat. Příště je na programu prestižní derby s Lyonem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele