2. kolo
11.08.2017 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Olympique Lyon 1:2

Žádný přesvědčivý výkon Lyon nepředvedl a kdyby jako černá ruka neřádil Memphis Depay, bůhví, jak by utkání skončilo. Každopádně historie se neptá, Lyon má další tři body a po dvou kolech je stoprocentní.

Začátek zápasu byl víceméně opatrný s tím, že první gólovku si připsal Lyon. Traoré už už to vypadalo, že vstřelí úvodní branku, když vše z jeho pohledu zhatila domácí defenzíva. Až po půlhodině hry zahrozilo i Rennes a činit se musel Lopes. Ránu Maouassy fantasticky vyrazil a jen o pár minut později proti stejnému hráči vytáhl další skvělý zákrok. Ve 39. minutě zase předvedl ukázkový centr do vápna Rafael, hlavičkoval Díaz a Diallo musel rychle na zem. Jestli se dá nějak charakterizovat první poločas, tak jako souboj dvou gólmanů - jak domácí Diallo, tak Lopes předváděli skvělé zákroky.

Fotbalový osud si ale bezbrankovou remízu v tomto zápase nepřál, přišla 56. minuta a volný přímý kop v podání Memphise Depaye. Nizozemský forvard nijak precizně standardku nerozehrál, nicméně jeho střela byla skákavá a skončila za zády Dialla! Olympique i přes vedení nezahálel a čtvrthodinu před koncem vstřelil druhý gól. Depay poslal na malé vápno načechraný balón a Mariano Díaz hlavou nedal Diallovi šanci - 2:0.

Zdálo se být rozhodnuto, ovšem Rennes zbraně nesložilo. Čtyři minuty před koncem hrací dobu předvedl parádní přímák pro změnu Benjamin Bourigeaud a také Lopes se natahoval marně. Rennes pak vrhlo veškeré síly do útoku, ale Lyon se nakonec ubránil a také ve druhém zápase Ligue 1 získal tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Langi

0-2...Traore, Mariano...jdem do trhaku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele