6. kolo
17.09.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - OGC Nice 0:1

Rennes nenavázalo na poslední nečekanou výhru na půdě Marseille a po šesti kolech má na svém kontě stále jen jedno vítězství. Nice naopak potvrdilo dobrou formu a tentokráte mu po skalpu Monaca a Zulte Waregemu v Evropské lize stačil k výhře jen jediný gól. O ten se postaral jedenáct minut před koncem Mario Balotelli.

Mužstvo kouče Luciena Favreho bylo především v útoku pořádně rozjeté, vždyť v uplynulých dvou zápasech vsítilo hned devět branek. Každopádně první střelu na branku vyprodukoval domácí Traoré, který vyzkoušel připravenost gólmana Cardinaleho v 6. minutě. André, rodák z Nice, následně minul hostující bránu po centru od Khazriho.

OGC se poprvé výrazněji osmělil ve 12. minutě, český brankář Koubek si však se zakončením Leese Meloua snadno poradil. Po půlhodině hry prožívalo Rennes hodně krušné chvíle. Nejprve si Koubek s notnou dávkou štěstí poradil se šancí Pléy a pak musel zasahovat proti protihráčově další střele z levé strany.

Do konce poločasu ještě mohl skórovat Sarr, který chtěl SRFC poslat do vedení, avšak Amalfitanův centr nezpracoval nejlépe, a tak pod tlakem vracejícího se Marlona střílel slabě. Sarr ve 49. minutě znovu pálil jen doprostřed brány, kde stál připravený Cardinale. Ten si pak o pár chvil později musel poradit také s dělovkou Amalfitana.

I nadále bylo Rennes směrem dopředu nebezpečnějším celkem. Jenže Khazriho pokus z 55. minuty směřoval pouze mimo kýžený a chtěný prostor a v 77. minutě skončilo akrobatické zakončení Bourigeauda smolně pro něj na břevně. A Nice tak jen o dvě minuty později na druhé straně tohle prachbídné mrhání šancemi soupeře ztrestalo.

Pléa ze středu pole poslal přesně načasovanou přihrávku na pravou stranu, kam si nabíhal Balotelli, do této chvíle na hřišti prakticky neviditelný muž. S ničím se moc nepáral a z vápna z první napálil balón nechytatelně do šibenice. Koubek se sice po balónu natahoval, nakonec ale tuhle pumelici před cestou do sítě nezastavil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele