3. kolo
19.08.2017 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Dijon FCO 2:2

Rennes v domácím střetnutí s Dijonem vedlo už o dvě branky. Jenže nakonec bere pouhý bod za remízu 2:2.

Svěřenci Oliviera Dall’Oglia se před tímto duelem krčeli na samotném chvostu tabulky, neboť v prvních dvou kolech inkasovali hned sedmkrát. A ani tentokrát nezačali nejlépe. Ještě před popsáním první akce nebude od věci zmínit, že proti sobě nastoupili bratři Amalfitanové. Morgan v dresu domácích, Romain nastoupil za hosty.

A právě ten starší z nich rozehrál ve 14. minutě akci jako z fotbalové učebnice. Všimnul si rozeběhnutého Ismaïly Sarra, jemuž servíroval uličku za obranu. Senegalský reprezentant dával pod sebe na malé vápno, kam doběhnul Ndombe Mubele a patičkou se pokusil překonat Baptiste Reyneta. Nakonec se mu to podařilo, avšak nutno dodat, že se štěstím - 1:0.

Ještě do konce prvního poločasu stihnul Benjamin Bourigeaud orazítkovat tyč. Nicméně Les Rouges et Noirs nemuseli smutnit. Z druhého dějství totiž uběhlo jen nějakých pětadvacet sekund, když hodlal Mubele z levé strany centroval na Sarra, avšak balon tečoval jeden z obránců Dijonu tak nešikovně, že zaskočil všechny, včetně Reyneta - 2:0.

V ten moment si zřejmě Christian Gourcuff myslel, že tři body zůstanou doma. Jenže v 51. minutě se hosté hnali do útoku. První střelu Fouada Chafika brankář Diallo vyrazil před sebe, kde číhal Kwon Chang-Hoon a přesnou hlavičkou snížil na 1:2. Dijon ucítil šanci, jenže vyrovnání se dočkal až v 90 minutě.

Mexer ve vápně fauloval Naïma Slitiho a kopala se penalta. Protože gólman čekal příliš dlouho, mohl se Júlio Tavares zaradovat - 2:2. Vskutku povedené střídání! Stade Rennes se pokusí získat tři body za týden v utkání proti Toulouse. Naopak Dijon bude chtít uhrát další body proti Montpellieru, což rozhodně není žádná Mission: Impossible.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele