29. kolo
10.03.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 1:1

ASSE pomalu směřovalo za jubilejní desátou výhrou v sezoně. Nicméně v závěru zápasu se Rennes dočkalo vyrovnání, díky čemuž ztrácí pouhý bod na pátou příčku.

Na rozdíl od některých jiných duelů, v tomto mohl Roazhon Park vidět hned deset střel mezi tři tyče. Mimo ty gólové se však vesměs nejednalo o žádné vyložené příležitosti. O Jean-Louisi Gassetovi se dá přesto tvrdit, že Les Verts pozvedl, v čemž mu dopomáhají i lednové posily, mezi nimiž nechyběl třeba právě Neven Subotić.

Bývalý obránce Borussie Dortmund si v pětatřicáté minutě naskočil na roh Romaina Hamoumy a skákavou hlavičkou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení - 1:0. V prvním poločase byli Les Rouges et Noirs rozhodně aktivnější, o čemž svědčí i pokusy Benjamina Bourigeauda a Sanjina Prciće, které ovšem Stéphane Ruffier lapil.

V 55. minutě Kévin Monnet-Paquet napálil břevno a střele Rémyho Cabelly chyběly centimetry. V 86. minutě z levé strany centroval Bourigeaud a Ismaïla Sarr vlastně balon hlavou jen lehce líznul. Ruffiera tím zmátnul tak dokonale, že zareagoval pozdě a na balon už nedosáhnul - 1:1. Do konce zápasu se kromě žluté karty pro Loïca Perrina už nic zvláštního nestalo.

ASSE bodovalo v sedmém utkání v řadě. Z tohoto pohledu je na tom stejně jako PSG. Pouze Monaco si udržuje delší neporazitelnost, která čítá už čtrnáct duelů. Za týden přivítá Stade Geoffroy Guichard tým z Guingampu. Stade Rennes zajíždí do Bordeaux. Neměl by u toho znovu chybět Tomáš Koubek, který zatím navazuje na práci, jakou v klubu miliardáře Francois-Henriho Pinaulta z českých brankářů kdysi započal Petr Čech.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele