11. kolo
28.10.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SM Caen - ES Troyes 1:0

Caen se vrátilo na vítěznou vlnu a doma porazilo Troyes nejtěsnějším rozdílem. Utkání rozhodl už po půlhodině hry Rodelin. Troyes mělo v prvním i ve druhém poločase vždy jednu solidní šanci, ale skvěle zasáhl brankář Vercoutre.

Troyes v žádném případě nečekala v Normandii snadná práce. Domácím fotbalistům se letos poměrně daří a to potvrdili v tomto utkání. Už začátek zápasu napověděl, kdo že je favoritem. Caen svého soupeře svíralo a přesně po půlhodině hry udeřilo. Santini hlavou sklepl balón pro Ronnyho Rodelina, jehož fantastická rána zaplula k tyči. V tu chvíli samozřejmě nikdo netušil, že půjde o jedinou branku v zápase. Troyes se také osmělilo a brzy mohlo vyrovnat. Pelé dostal přesnou přihrávku do běhu, zjevil se před Vercoutrem, kterého ale i díky včasnému zásahu nepřekonal.

Druhý poločas podobnou podívanou nenabídl. Caen drželo svého soupeře na uzdě a samo nebylo zdaleka tolik nebezpečné, jako v prvním poločase. Přesto mohlo utkání dojít do nerozhodného konce. Grandsir převzal v 89. minutě dlouhou přihrávku a měl před sebou pouze gólmana Vercoutreho, který si připsal další veledůležitý zákrok.

Caen udrželo nejtěsnější vedení a zvítězilo 1:0, díky čemuž se posunulo už na šesté místo tabulky. Troyes je patnácté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele