9. kolo
14.10.2017 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Angers SCO 0:2

Caen doma nedokázalo navázat na předchozí vystoupení a možná trochu překvapivě ztratilo všechny body s Angers. Domácí inkasovali krátce po změně stran a to hned dvakrát v rozmezí devíti minut.

Angers se svého soupeře rozhodně nezaleklo, byť Caen se do té doby pyšnilo velice dobrou formou. Jeho defenzívu prověřoval především aktivní Toko Ekambi. Toho v 17. minutě poprvé parádně nohama vychytal Vercoutre! Také po půlhodině hry znovu zahrozili hosté, na rohový kop si nejvýše naskočil Thomas a Vercoutre musel opět zasahovat.

Domácí dokázali v průběhu prvního poločasu zahrozit jen jednou, ale stálo to za to. Po přihrávce Rodelina měl na kopačce stoprocentní gólovku N'Kolo, jenomže prázdnou brankou, která před ním doslova zívala, vůbec netrefil a to nakonec stálo Caen body.

Zvláště, když krátce po změně stran předvedl Karl Toko Ekambi proti obránci Da Silvovi důraz a přesnou ranou k tyči poslal Angers do vedení. Navíc hned o devět minut později Ekambi založil další akci, když dlouho táhl balón a před šestnáctkou jej rozdělil na střílejícího Angela Fulginiho, který zvýšil na 2:0. Z tohoto direktu se domácí nevzpamatovali a doma s Angers prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele