11. kolo
28.10.2017 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Angers SCO 2:2

Angers neprohrálo už v osmém venkovním utkání za sebou a vytvořilo nový klubový rekord. Ve Štrasburku dokonce sahalo po třech bodech, nicméně trefa Martina Terriera třináct minut před koncem určila konečný nerozhodný výsledek. Nováček ligy tak pokračuje ve slušné formě, celkově už nezažil pocit porážky v pěti po sobě jdoucích utkáních.

Domácím se naposledy z Ligového poháru podařilo vyřadit překvapivě St. Étienne a na svůj výkon hodlali navázat i v nynějším klání. A zprvu se jim dařilo soupeře přehrávat. Nejprve to byl ve 13. minutě Aholou, kdo vypálil těsně mimo, o sedm minut později si taktéž zachytal gólman Michel, jenž musel likvidovat nebezpečnou střelu Terriera.

Nicméně zaslouženého vedení se Le Racing ujal až ve 28. minutě. Traoré v pokutovém území stáhnul nešetrně pronikajícího Nuna Da Costu, sudí Delerue ukázal na bílý puntík, a Lala penaltou jednoduše nepohrdl. Pro poměrně svátečního šutéra byla tahle trefa premiérovou v novém dresu od letního přestupu z druholigového Lens.

Štrasburk byl i nadále lepším týmem a tlačil se za pojištěním svého náskoku. Hostující defenzíva si ve 31. minutě zase nepohlídala Nuna Da Costu, který vypálil z úhlu, a Angers mělo štěstí, že tečovaný pokus Traorém skončil jen vedle vzdálenější tyčky. Útočníkovi z Kapverdských ostrovů se nezadařilo v koncovce ještě jednou v 66. minutě.

A naopak na druhé straně bretaňský celek z ničeho nic srovnal stav. Mangani si vyměnil balón s Toko Ekambim, ten se ukázkovými jesličkami zbavil stopera Salmiera a podél brankáře Kamary pohotově zacílil. Jen o chvilku později Angers dokonce skórovalo ještě jednou, to když střídající Sunu nůžkami po rohovém kopu překonal Kamaru.

Štrasburk každopádně záhy rozvlnil síť a po právu z tohoto klání urval nějaký ten bodík. Autor úvodního gólu Lala výtečně zapracoval na pravé straně, naběhl si blíže do středu a přihrál balón na hranici šestnáctky Terrierovi, jenž je v Alsasku na hostování z Lille. A ten pak z halfvoleje usměrnil svou střelu přesně ke vzdálenější tyči.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele