32. kolo
08.04.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - Stade Rennes 1:1

Nice doma proti Marseille sice vedlo, ale nakonec si oba celky body rozdělily. To znamená, že pokud Montpellier porazí Marseille, v tabulce je přeskočí a bude mu patřit pátá příčka.

Stadion Allianz Riviera viděl první trefu zápasu už po necelých sedmnácti minutách hry. Alassane Pléa se rozhodnul pro střelu zpoza pokutového území, ve kterém Jérémy Gelin smolně tečoval mimo dosah svého brankáře - 1:0. Pro útočníka Nice šlo o třináctou trefu sezony, přičemž sedm z nich předvedl během posledních čtyř duelů.

Bohužel pro jeho tým bylo už za deset minut vyrovnáno. Mehdi Zeffane poslal do malého vápna přízemní centr, který vcelku pohodlně usměrnil za Benítezova záda Benjamin Bourigeaud. Obránce Marlon totiž poněkud zaspal - 1:1. Střelec branky se pět minut před koncem úvodního dějství rozhodnul pro brilantní lob ze své vlastní poloviny. Gólman ve službách Les Aiglons ale s vypětím všech sil pohromě zabránil.

Ve druhém poločase jakoby si všichni na hrací ploše spíše hlídali, aby neudělali chybu. Khazriho pokus nemohl muže v rukavicích nijak zvlášť vyděsit. Pléa ztroskotal na Koubkovi, jenž však vyrážel pouze k Pierrovi Lees Melouovi. Ten naštěstí pro Rennes s něčím takovým evidentně příliš nepočítal. A protože Mehdi Zeffane další nebezpečnou ránu tečoval do bezpečí, dospělo utkání až do remízového konce.

Kluby v tuto chvíli zůstávají na páté a šesté příčce, přičemž už bylo výše naznačeno, že boj o poháry bude ještě hodně zajímavý. Orli se v příštím kole utkají s Angers, za které válí Karl Toko Ekambe. Na Stade Rennes čekají doma poslední Mety, avšak nemuselo by to být až tak jednoznačné střetnutí, jak se na první pohled může zdát.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele