30. kolo
18.03.2018 13:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - Paris Saint-Germain 1:2

Nice v domácím zápase s PSG sice vedlo, ale nakonec zase ztratilo. Naopak klub z hlavního města už nemůže o další titul připravit snad vůbec nikdo a nic.

Ani Mario Balotelli, který si hodně věřil. Během zápasu pak dvakrát nastřelil brankovou konstrukci. Blízko ke gólu měl ve 14. minutě na druhé straně hřiště Edinson Cavani. Walter Benítez se ovšem nachytat nenechal. Za tři minutky šli Les Aiglons už do vedení. Balotelli se sice na gólu nepodílel, ale i tak stál za to.

Alassane Pléa, jenž před týden sestřelil Guingamp čtyřmi trefami, tentokrát ukázkově pobídnul Allana Saint-Maximina, jenž rozkmital své rychlé nohy, aby mohl podélně po zemi překonat Alphonse Aréolu - 1:0. No jo, jenže vedení nevydrželo Favreho týmu ani čtyři minuty. Ángel Di María často na góly nahrává.

Při absenci Neymara se však rozhodnul pro sólo, které vedlo přes Danteho. Zakončení šajtlí se pak ukázalo býti tím nejideálnějším, třebaže si Benítez na balon sáhnul - 1:1. Trefa Kyliana Mbappého nemohla být po změně stran uznána pro ofsajd. A následné famózní nůžky v podání Daniho Alvese neskončily v bráně pouze díky výbornému zákroku brankáře.

Balotelliho střela z ideální vzdálenosti se pak stala kořistí Aréoly, jenž měl za deset minut kliku, že italský útočník orazítkoval pouze tyč. V 82. minutě ale centroval Adrien Rabiot a veškeré snahy Nice o bodový zisk utnul netradičně hlavou Dani Alves - 1:2. PSG tedy vyhrálo podeváté v řadě, což znamená, že stačí další tři výhry a bude se v Paříži slavit titul.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele