2. kolo
11.08.2017 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - ES Troyes 1:2

O překvapivý výsledek se postaralo Troyes. Na půdě bronzového týmu předchozího ročníku zvítězilo 2:1 a pro domácí to tak znamená, že jsou po dvou kolech bez bodu. Na gól Nianého dokázal z penalty odpovědět Pléa, ale konečné slovo měl dvě minuty před koncem Khaoui.

Nice v prvním kole prohrálo na půdě Saint-Étienn 0:1 a před domácím publikem se chtělo vytáhnout a vítězně se naladit na očekávaný souboj o Ligu mistrů proti Neapoli.

Troyes začalo proti Nice opatrně a v úvodních minutách se převážně bránilo. Domácí si nicméně žádnou velkou šanci nevypracovali. Vůbec poprvé zahrozilo Troyes až ve 23.minutě a proti Grandsiho ráně se vytáhl brankář Cardinale. Po hříchu to byla jediná vážnější šance prvního poločasu.

Druhý poločas znamenal velkou změnu. V 52.minutě protáhl golmana Samassu Seri a jen o minutu později Troyes překvapivě udeřilo. Adama Niane dostal balón do běhu a šikovným lobem ho dokázal dostat do sítě. Nice odpovědělo přesně po deseti minutách. Vizcarrondo se provinil proti pravidlů a sudí odpískal ve prospěch OGC pokutový kop. Alassane Pléa ho střelou k tyči proměnil a srovnal na 1:1. Nice mělo drtivou převahu v držení míče, jenomže co to bylo platné. V 85.minutě předvedl fotbalovou lahůdku Saif-Eddine Khaoui, nápadně připomínající legendární branku Ronaldinha do sítě Petra Čecha v utkání Ligy mistrů. Khaoui jen tak píchl do balón a Cardinale se jen otočil. A co více, OGC se nevzpamatovalo a pro Troyes to tak byla vítězná trefa.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
T..oo..M

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele