11. kolo
28.10.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Rennes 0:1

V určitě lepším rozpoložení byl před tímto kláním Montpellier, jenž v Ligue 1 neprohrál už pětkrát v řadě. Rennes však potvrdilo, že jeho nedávné dvě výhry by mohly značit zlepšující se formu, a díky trefě Brandona Llamase ze druhé půle uzmulo všechny body. V Okcitánii mimochodem naposledy zvítězilo v roce 2011.

Sotva uběhlo šedesát sekund od úvodního hvizdu rozhodčího Bastiena, už se mezi třemi tyčemi musel hodně ohánět Koubek. Sio totiž vyzrál na ofsajdovou past a ocitl se tváří v tvář českému brankáři, ten byl však nakonec v tomhle souboji úspěšný. Sio se k zakončení dostal ještě jednou ve 12. minutě, ani nyní ale neseřídil svá mířidla správně.

Bretaňský celek poprvé výrazněji zahrozil v 18. minutě, k odraženému míči se v pokutovém území dostal Maouassa, avšak neměl v koncovce potřebný klid, a tak svůj pokus po zemi poslal jen vedle. Tempo hry následně notně opadlo, žádné větší příležitosti jsme se do přestávky nedočkali, a o osudu střetnutí muselo rozhodnout až druhé dějství.

V něm nejprve Sességnonovu střelu zlikvidoval v 56. minutě Koubek, a naopak Rennes o tři minuty později poprvé a naposledy gólově udeřilo. Brandon od letního přestupu z Mallorcy prožil svůj debut v nejvyšší francouzské soutěži a jen tak na něj nezapomene. Protože po Bourigeaudově uvolnění a teči bránícího stopera Hiltona skóroval na bližší tyč.

MHSC si na svého protivníka výraznější tlak nevytvořil. Horko bylo před Koubkem snad jen v 76. minutě, to když se před ním objevil zcela osamocený Camara, jenž byl na hřišti po svém střídání sotva pár desítek sekund, jenže z blízkosti neuspěl. Rennes přitom mohlo své vedení pojistit už v 61. minutě, nicméně Brandona vychytal gólman Lecomte.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Montpellier je v opravdu velmi dobré pohodě . Tady je třeba mít se na pozoru .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele