37. kolo
12.05.2018 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - ES Troyes 1:1

Troyes pouze remizovalo na půdě Montpellieru 1:1 a je jasné, že na přímou záchranu už nedosáhne. Stále však má šanci na barážovou příčku, nicméně situaci nemá ve svých rukou. V posledním kole bude muset porazit Monako a doufat ve ztrátu Toulouse. Troyes se v Montpellieru ujalo vedení, ale domácí ve druhém poločase stihli vyrovnat.

Tříbodový zisk by byl pro Troyes pochopitelně mnohem lepší, protože před posledním kolem by mělo situaci ve svých rukou. Takto je zisk bodu málo a v posledním kole se bude muset sejít více faktorů, aby si hosté zahráli alespoň baráž.

Montpellieru už fakticky o nic nešlo, takže do zápasu mohl nastoupit uvolněný. Jeho hráči byli v prvním poločase opravdu lepší, nicméně dopláceli na neproměňování příležitostí. V 8. minutě hlavičkoval těsně vedle Congré a v 17. zase zaúřadoval skvělým zákrokem Zelazny. Zuby si na něm vylámal Dolly. Pak přišla 31. minuta a fantastická rána zpoza vápna, kterou vyslal Karim Azamoum. Domácí brankář Lecomte neměl nejmenší nárok, navíc střela se ještě otřela o břevno. Troyes tedy vytěžilo v prvním poločase maximum a na stadionu de la Mosson vedlo.

Krátce po změně stran byli hosté blízko druhé brance, ale Grandsir trefil jen boční síť. Jaká to škoda, protože kdyby Grandsir proměnil, mohl se zápas vyvíjet zcela jinak a kdo ví, třeba by už Troyes vedení nepustilo. Takhle Montpellier oplatil stejnou mincí, v 58. minutě napálil nechytatelně balón Nicolas Cozza a také Zelazny mohl plachtit vzduchem jak chtěl - 1:1.

Ve zbytku zápasu byl Montpellier jasně lepším týmem a hned několikrát mohl strhnout výhru na svojí stranu. Skvěle se však činil Zelazny a především jeho zásluhou si Troyes nakonec odvezlo bod, který ještě udržel naděje alespoň na baráž.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele