16. kolo
02.12.2017 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Toulouse FC 1:0

Lille po vítězství s Lyonem udolalo na domácí půdě také Toulouse a na osmou příčku ztrácí už jen pouhé tři body.

OSC Lille zdá se být po dlouhatánské době konečně v alespoň o trochu lepší pohodě. V předchozím utkání hráči z Lille dokonale zaskočili skvěle hrající Lyon a nyní po drsné bitvě s Toulouse si připisují rovněž cenné a důležité tři body.

Už jen statistiky zápasu nasvědčují, že se pro oko diváka nehrál příliš pohledný fotbal. A přeci jenom není divu, hrálo se o obrovsky důležité tři body. Obě mužstva odehrály solidní a vyrovnané utkání, avšak na straně vítězů se přeci jen na konci utkání ocitli hráči OSC Lille. V 63. minutě totiž parádní trefou z hranice velkého vápna napálil míč nechytatelně od břevna Nicolas Pépé a rozhodl tak k potěšení domácích fanoušků o vítězství svého celku.

V 91. minutě měl obrovskou příležitost srovnat skóre z penalty Andy Delort. Penaltu však zahrál mizerně doprostřed branky a nechal tak vyniknout domácího gólmana Maignana, který si poradil i s následnou dorážkou Delorta.

Důležité tři body tak zůstaly na domácí půdě OSC Lille, které navázalo na předchozí úspěch s Lyonem. Zisk třech bodů byl o to důležitější, protože v dalším utkání čeká na Lille zápas s gigantem Paris Saint-Germain, které v zápase se Štrasburkem poprvé v letošní sezóně padlo.

Toulouse z posledních pěti zápasů uhrálo pouze jeden jediný bodík po remíze 0:0 s FC Metz a rozhodně bude mít mužstvo Pascala Dupraze po víkendovém utkání s Lille o čem přemýšlet.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele