29. kolo
10.03.2018 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Montpellier HSC 1:1

Lille sice dokázalo překonat obranu Montpellieru, nicméně nakonec to na tři body nestačilo, protože Jérome Roussillon dokázal nedlouho po hodině hry vyrovnat. Severofrancouzský celek tedy nadále tlí v sestupové zóně.

Na Stade Pierre-Mauroy to nebyl úplně nejzáživnější první poločas. Vlastně nešlo obecně vzato o žádnou ofenzivní smršť. Za celých devadesát minut viděli diváci a divačky dohromady pouze šest střel na bránu. První gól ale padl z pohledu většiny do správné sítě. Na defenzivu MHSC se pějí ódy. Jenže tady dost zaváhala.

Hráči se vcelku nepochopitelně rozestoupili, čímž vytvořili dálnici pro Yassineho Benziu, který tak doputoval až k velkému čtverci, aby mohl přiťuknout pro Nicolase Pépého, jenž skóroval levačkou podél vyběhnuvšího Benjamina Lecomteho - 1:0. V ten moment nechybělo do konce poločasu ani pět minut.

Na vyrovnání se čekalo do 64. minuty. Roussillon se prostě na nepříznivý stav už nemohl dívat, a tak napřáhnul z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho přízemní rána zapadla přesně k levé tyči - 1:1. Ve zbytku duelu se obě mužstva soustředila spíše na to, aby neudělal chybu, než aby se pokusila urvat tři body. V případě Lille to celkem překvapilo.

Galtierův tým totiž čeká na výhru už šest zápasů. A za týden to bude mít hodně složité, jelikož ho čeká dlouhá, více než tisícikilometrová štreka do Monaka. La Paillade naopak ve stejném počtu střetnutí neprohráli a za pátým Nantes zaostávají o pouhé dva body. Na Stade de la Mosson za týden hostí Dijon, což rozhodně nebude nezajímavé utkání.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele