31. kolo
01.04.2018 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Amiens SC 0:1

Lille posedmnácté v sezoně prohrálo. Ale protože ztratila i konkurence, stále může doufat v udržení. Ostatně Amiens i přes další tři body také nemá záchranu jistou. Přeci jen do konce zbývá odehrát celých sedm zápasů.

Toto střetnutí na Stade Pierre-Mauroy se hrálo kvůli problémům při duelu s Montpellierem za zavřenými dveřmi. Už několikrát bylo řečeno, že se hra LOSC pod Galtierovým vedením zlepšila, nicméně na výsledcích to zatím nebylo až tak úplně znát. Mnozí však předpokládali, že bude jen otázkou času, než začne tým sbírat body.

V tomto utkání domácí soupeře přestříleli v poměru 3:2. Nicméně co to bylo platné, když jedna z těch dvou střel Amiens skončila v Maignanově síti. Psala se třiapadesátá minuta. Díky prázným tribunám bylo slyšet každičkého slova i pokynu. Junior Alonso si přesto nedal pozor a přišel o balon. John Mendoza pak doběhnul až do vápna, odkud prostřelil dvaadvacetiletého brankáře - 0:1.

Kolumbijský záložník zatím od lednového příchodu z Corinthians podává dobré výkony. Odpovědět na jeho trefu mohl deset minut před koncem řádné hrací doby Thiago Mendes. Bohužel pro severofrancouzský celek ale nastřelil pouze břevno branky, kterou hájil Régis Gurtner. Nikdo další už si solidní příležitost nevytvořil.

Lille v minulém ročníku obsadilo jedenáctou příčku. V tom předminulém dokonce opět dosáhlo na pohárové umístění. Teď čeká trenéra i jeho mužstvo ještě hodně náročná práce. Už za týden je na programu klání proti Girondins Bordeaux. Amiens, které podeváté vyhrálo, přivítá na domácím stadionu SM Caen.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele