29. kolo
10.03.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Angers SCO 0:0

Girondins Bordeaux rozhodně patří mezi nejoblíbenější soupeře Angers SCO. S týmem ze stadionu Matmut Atlantique dokáže družina Stéphana Moulina pravidelně bodovat, což přichází vhod zvláště v této době, kdy bojuje o setrvání v Ligue 1.

Kdo ví, jestli by to pro SCO nebyl vítězný duel. V úvodu zápasu totiž při absenci Thomase Manganiho zahrával přímý kop Angelo Fulgini a balon dopadnul přímo na hlavu ... Ne, překvapivě nešlo o Karla Toko Ekambiho, nýbrž o obránce Ismaëla Traorého, jenž v dobré pozici bohužel pro svůj tým orazítkoval břevno.

Do konce úvodního poločasu to ještě zkoušel sám Fulgini, a také zmíněný Karl Toko Ekambi. Obrana Les Girondins však odolala. Břevno zvonilo i ve druhém poločase. Lukas Lerager prodloužil Malcolmův centr na Martina Braithwaita, který též hlavou trefil brankovou konstrukci. Na šance to jinak bylo hodně chudé utkání.

Benoit Costil si vlastně za celou dobu nesáhnul na míč. Ludovic Butelle chytil dvě šance. Jaroslav Plašil, který teď pod Gusem Poyetem nastupuje na postu defenzivního záložníka, tedy se svým týmem okupuje prozatím devátou příčku. Příště se v dalším zápase před vlastními příznivci střetne se Stade Rennes.

Prosadí se konečně Martin Braithwaite? V Toulouse býval hvězdou a dokonce kapitánem, hráčem nebezpečným pro každou obranu. Angažmá v Middlesbrough se nevyvíjelo podle představ, a tak zamířil do Bordeaux, kde tedy stále čeká na první trefu. Angers udrželo proti tomuto protivníkovi neporazitelnost a před kláním s Caen má čtyřbodový náskok na sestupové pásmo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele