10. kolo
21.10.2017 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - EA Guingamp 2:1

Ranieriho jízda s FC Nantes začíná silně připomínat pohádku zvanou Leicester City. Ne snad, že by Kanárci mířili za titulem, ale po další výhře nad Guingampem 2:1 už se posunuli na třetí místo, které znamená Ligu mistrů. Výhra proti Guingampu byla už šestou za posledních osm kol!

Je pravdou, že výhra proti Guingampu se nerodila vůbec snadno. Nantes o ní rozhodlo až v závěrečných minutách, ale přesně takovéto zápasy charakterizovaly i Ranieriho Leicester z před pár sezon v anglické Premier league.

Nantes každopádně vstoupilo do zápasu dobře a už v 9.minutě si naskočil na rohový kop Chidozie Awaziem a poslal domácí tým do vedení! Guingamp následně převzal iniciativu a Nantes dokázal zatlačit, žádnou velkou příležitost si však nevypracoval. Pár minut před přestávkou si udělal prostor ke střele Nakoulma a jen těsně přestřelil.

Druhý poločas přinesl také zajímavé okamžiky, i když jich znovu nebylo tolik. Především se v 70.minutě podařilo hostům vyrovnat. Regis Coco poslal skvělou přihrávku za obranu a rozeběhnutý Abdoul Camara v tváří v tvář brankáři Tatarusanuovi srovnal stav!

Užuž to vypadalo, že si Guingamp ze hřiště Nantes odveze cenný bod, když v 86.minutě fatálně zaváhal brankář Johnsson. Střelu Abdoulaye Tourého zpoza vápna ostudně propustil mezi nohama a daroval domácím všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele