30. kolo
18.03.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Metz - FC Nantes 1:1

Mety začaly proti Nantes dobře, ale zápas do zdárného konce nedovedly. Les Canaris musejí být zklamaní, že díky této remíze přišli o pátou příčku.

Ve 12. minutě centroval od rohového praporku Danijel Miličević a Nolan Roux se dokázal prosadit tak, že se Ciprian Tatarusanu stačil akorát ohlédnout - 1:0. Bývalý hráč Lille a ASSE mohl přidat i druhou trefu, kdyby ovšem v dobré pozici nepřestřelil. V této sezoně dal už dvanáct branek. Celkově jich má na kontě už šestašedesát. Z fotbalistů, kteří v současnosti hrají Ligue 1, jsou na tom lépe akorát Jimmy Briand a Edinson Cavani.

Ve dvaadvacáté minutě předvedl další z řady letošních skvělých zákroků Eiji Kawashima, když zneškodnil volej Reneho Krhina. Za minutku už japonský brankář inkasoval. Adrien Thomasson se dostal až do vápna, kde naservíroval lépe postavenému Valentinu Rongierovi, který to trefil po zemi pěkně z první na vzdálenější tyč - 1:1.

V 53. minutě došlo k ostrému střetu mezi Abdoulayem Tourém a Fallou Diagnem, který trochu paradoxně odnesli vystřídáním oba zúčastnění. Od té doby hrály oba týmy spíše opatrně bez vyložených příležitostí. Nolan Roux ještě přinutil v 82. minutě k zákroku Tatarusana. A Emiliano Sala v nastaveném čase hlavičkoval mimo.

Už osmnáct zápasů tedy platí, že když Nantes inkasovali, tak nevyhráli. Za dva týdny je čeká další náročné klání s ASSE, které se pyšní výbornou formou. Poslední Mety, které ztrácejí na první nesestupovou příčku devět bodů, se pokusí udělat s nepříznivou situací něco v mači, kde bude soupeřem Racing Strasbourg.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele