35. kolo
28.04.2018 20:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

ES Troyes - SM Caen 3:1

Troyes zápas s Caen zvládlo a oživilo svoje šance na konečnou záchranu. Domácí přitom nevstoupili do zápasu vůbec dobře a po 180 sekundách už prohrávali po zakončení Santiniho. Pak ale přišel velký zvrat, hosté si první branku vsítili sami a Nivet se Sukem dokonali obrat.

Pro Troyes to byl zápas pravdy. Domácí nic jiného, než tři body nebrali a proto první branka na Stade de l'Aube už ve třetí minutě působila na fanoušky jako studená sprcha. Guilbert poslal na hlavu Ivana Santiniho naprosto přesný centr a druhý jmenovaný hlavou zajistil Caen vedení. Z něho se hosté z Normandie dlouho neradovali. Nejprve Niane orazítkoval tyč a posléze ho z přímáku napodobil Pelé, s tím rozdílem, že balón se od brankové konstrukce odrazil do brankáře a následně do sítě.

Rychle srovnání domácí nabudilo a ti pak byli o něco lepším týmem. Ve 26. minutě rozehrál rohový kop opět Pelé a Benjamin Nivet na přední tyči dostal balón za Vercoutrova záda. Troyes otočilo vývoj zápasu a nadále ho bylo plné hřiště. Niane mohl zvýšit, ale svůj samostatný únik neproměnil. Poločas ale klidně mohl skončit smírem. Těsně před jeho závěrem nebezpečně vypálil Santini, Herelle pokus ještě tečoval a Zelazny jen shlédl, jak balón končí těsně vedle.

Caen nebylo ve druhém poločase schopno cokoliv vymyslet a Troyes kompaktní týmovou hrou drželo výsledek. Obrovskou vlnu euforie pak na Stade de l'Aube odstartoval čtyři minuty před koncem Suk Hjun-Čun, který si seběhl mezi dva obránce, nabral zrychlení a přesnou ranou definitivně pojistil tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele