16. kolo
02.12.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

ES Troyes - EA Guingamp 0:1

Troyes v týdnu v Parku princů trápilo PSG, ale tentokrát se doma moc nepředvedlo a podlehlo nejtěsnějším rozdílem Guingampu. V utkání se hned dvakrát vylučovalo. Nejprve uviděl červenou kartu domácí Francois Bellugou a ve druhém poločase i hostující Ludovic Blas. Vítěznou branku vstřelil už ve 22. minutě Jimmy Briand.

Pravdou je, že Guingamp měl od počátku poměrně výraznou převahu a Troyes ani trochu nepřipomínalo tým, který v týdnu pořádně potrápil Paris SG. V úvodu utkání měli hosté přes 60% držení balónu a už ve 22. minutě se dostali do vedení. K odraženému balónu se uvnitř šestnáctky dostal Jimmy Briand a propálil vše, co mu stálo k cestě. A pro domácí mohlo být ještě hůře, když se Salibur opřel do balónu a Samassa musel předvést povedený zákrok.

Troyes se dostalo ke slovu až ve 33. minutě, ale Grandsir podobně jako proti PSG spaloval. Grandsir zblízka nedokázal propálit gólmana Johnssona. Plány domácích na případný zvrat utrpěly vážné trhliny v nastaveném čase prvního poločasu. Francois Belluguou ostře zajel do protihráče a sudí mu bez milosti ukázal rovnou červenou kartu.

Přesilovka Guingampu dlouho netrvala. V 62. minutě se rovněž nedovoleně počínal Ludovic Blas. Za nešetrný skluz uviděl druhou žlutou kartu a počet sil se na hrací ploše zase vyrovnal. Jenomže Troyes s tím nic neudělalo, do konce zápasu si nebylo schopno vytvořit souvislejší tlak a doma nakonec těsně prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele