24. kolo
20.02.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - Dijon FCO 0:0

Po velmi důležitém vítězství o minulém víkendu nad Métami si Troyes v dohrávce čtyřiadvacátého kola rozhodně brousilo zuby na další skalp, protože na jeho hřiště zavítal Dijon, jenž je na venkovních hřištích vůbec nejhorším týmem v rámci celého pelotonu Ligue 1, ale nakonec se muselo smířit s bezbrankovou remízou.

Oba celky v tabulce před vzájemným zápasem dělily čtyři body, takže především povzbuzený ESTAC měl evidentní zájem na tom, aby se rozdíl smazal na naprosté minimum. Obzvláště za situace, kdy burgundský klub naposledy zase vyhořel na půdě jednoho z favoritů ligy a odvezl si z Monaca nelichotivý a bolestivý čtyřbrankový debakl.

První poločas příliš šancí, a to na obou stranách, nenabídl. Za zmínku stojí možná až závěrečné minuty, kdy se nejprve po rohovém kopu snažil prosadit hlavou Djilobodji, leč domácí bránu o hodně minul. Za Troyes se pokoušel skórovat ve 44. minutě Pelé, nicméně svou střelu zhruba ze třiceti metrů také nasměroval jen hodně mimo.

Ani ve druhém poločase žádný z týmů nepředvedl směrem dopředu takovou kvalitu, aby si případnou výhru opravdu zasloužil. V 64. minutě vypálil Pelé, avšak mezi třemi tyčemi se činil gólman Reynet. Velkou tutovku v 72. minutě spálil jeho spoluhráč Grandsir, který po rohovém kopu trefil na brankové čáře obře stojícího soupeře Júlia Tavarese.

Dijon si svou největší možnost utkání vytvořil čtvrthodinu před koncem. Saïd pronikl těsně za šestnáctku, kde se štěstím přenechal balón Slitimu, ten z voleje tlačil svůj pokus do šibenice, ale balón narazil smolně pro něj do břevna. Domácí ještě mohli strhnout tři body na svou stranu v 82. minutě, to by však Deplagne ve skluzu musel mířit lépe.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domaci vyhra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele