14. kolo
25.11.2017 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

ES Troyes - Angers SCO 3:0

Fotbalisté Troyes doma po druhé za sebou zvítězili poměrně hladce 3:0, tentokrát nad Angers. Domácí se rázem vyšvihli na čtrnácté místo, ale klid pochopitelně v žádném případě nemají. Situace ve druhé polovině tabulky Ligue 1 je stále velmi vyrovnaná.

Oba celky potřebovaly body jako sůl, ale nakonec se radoval z vítězství jen jeden a to domácí Troyes. A nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Troyes se od začátku tlačilo do koncovky a už ve 4. minutě se po přihrávce Grandsira mohl prosadit Suk Hjun-Čun, ale na místo gólu se oba hráči srazili. Ke střídání však nemuselo dojít.

Diváci v Troyes čekali na branku jen do dvanácté minuty, pak domácí Darbion nalajnoval přihrávku na rozeběhnutého Khaouiho, který přízemní ranou otevřel střelecký účet utkání. Podobná akce byla k vidění i o další tři minuty později, ale Suk Hjun-Čun poslal balón těsně vedle vzdálenější tyče. Hosté nebyli směrem dopředu vůbec nebezpeční a těsně před koncem prvního poločasu inkasovali po druhé. Grandis vyzval přihrávkou ke střele aktivního Suk Hjun-Čuna, který zvyšoval na 2:0.

Ve druhém poločase si domácí výsledek v poklidu hlídali. Angers si skutečně nebylo schopno nic vytvořit a šest minut před koncem utkání dostalo ránu z milosti. Respektive si jí po centru zleva vstřelil sám Romain Thomas. Troyes zvítězilo 3:0 a doma po druhé za sebou získalo plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele