15. kolo
29.11.2017 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - Montpellier HSC 0:0

Zápas mezi Guingampem a Montpellierem branku nepřinesl. Pro oba celky se tak vlastně vůbec nic nemění.

Přitom nebýt Benjamina Lecomteho, který už v 1. minutě vychytal Marcuse Thurama, šli by domácí borci do vedení. V další šanci se ocitnul Nicolas Benezet, ale neuspěl, protože ve skvělé montpellierské obraně úřadoval Ellyes Skhiri. Nebezpečné situace pak na nějakých dvacet minut utichly.

Ani rohové kopy v podání Guingampu se neujaly. Až potom Jonathan Martins Pereira pořádně vyprášil Lecomteho rukavice. V úvodním dějství tedy žádná branka nepadla a po změně stran tomu nemělo být jinak. V 56. minutě se vehementně dožadoval odpískání pokutového kopu Giovanni Sio. Rozhodčí Oliver Thual však ve finále na puntík neukázal.

Sudí se vůbec nechtěl pouštět do žádných větších akcí. Viz také neodpískaná ruka ve vlastní šestnáctce od Pedra Mendese v době, kdy běžela 65. minuta. Poslední velkou příležitost si nachystal hostující Salomon Sambia. Zpoza velkého čtverce se rozhodnul vyzkoušet pozornost Karl-Johana Johnssona, jenž byl ovšem pozorný.

Remíza 0:0 mimo jiné znamená, že MHSC stále inkasovali pouhých osm branek v patnácti duelech. A opět potvrdili, že s Guingampem zpravidla neprohrávají. La Paillade se za týden střetnou s Olympiquem Marseille. Kdežto tým Antoinea Kombouarého zajíždí do Troyes, které zatím sesbíralo o dva body více.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele