17. kolo
09.12.2017 20:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

EA Guingamp - Dijon FCO 4:0

V naprosto jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání na stadionu Roudourou. Domácí Guingamp tam rozstřílel Dijon 4:0, když utkání ovlivnila velmi brzká červená karta pro Haddadiho. O branky se postupně rozdělili Briand, Salibur, Coco a Kerbrat.

Dijon si určitě představoval jiný průběh zápasu, ale za nastálou situaci si mohl jen a jen sám. Tedy přesněji řečeno za to mohlo chování Haddadiho, který šel do souboje nesmyslně nohou napřed a jakýmsi bojovým zákrokem uviděl už ve 13. minutě červenou kartu. To byla pro Dijon obrovská komplikace, zvláště, když se Guingamp začal ještě v prvním poločase prosazovat. Ve 39. minutě zužitkoval Rebochovu přihrávku efektivní patičkou Jimmy Briand a Guingamp vedl 1:0. Za další dvě minuty zvyšoval z takřka stejného místa Yannis Salibur a z hosty to vypadalo velice zle.

V naprosté pohodě hrající Guingamp nelenil a přesilovku dokonale zužitkoval. Jimmy Briand si sice druhou branku nepřipsal, protože jeho rána mířila jen do břevna, ale prosazovali se jiní. Po Briandově přihrávce se zblízka prosadil na 3:0 Marcus Regis Coco. Nutno podotknout, že třetí brance Guingampu předcházela obrovská příležitost hostů, ale Abeid parádní ranou mířil stejně jako Briand do břevna!

Zápas byl po hodině hry rozhodnut, zbývalo dořešit jen otázku, o kolik to bude. V 67. minutě se z prostoru malého vápna trefil hlavou Christophe Kerbrat a to nakonec byla poslední branka zápasu. Guingamp zvítězil jednoznačně 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele