11. kolo
28.10.2017 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

EA Guingamp - Amiens SC 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Guingampem a Amiens a to zároveň znamená, že dlouhé desetileté čekání Guingampu na domácí výhru nad tímto soupeřem pokračuje. Domácí byli třem bodům blízko, jenomže nedokázali využít více než půlhodinovou hru v početní výhodě.

Guingamp chtěl začít aktivně, ale rodící se šance vždy utnul praporek pomezního. Na druhé straně se nic takového nestalo a po dvaceti minutách se Amiens dostalo do vedení. Domácí nejprve přečkali ostrý Manzalův centr, ale následně už inkasovali. Kakuta krásně zakvrdlal nohama, poslal balón do strany na Oualida El Hajjama, který přesně mířenou křižnou ranou na zadní tyč otevřel střelecký účet utkání. Guingampu se ale podařilo těsně před odchodem do šaten srovnat. Postupnou akci zakončil uvnitř pokutového území hlavou Moustapha Diallo. Brankář Gurtner byl v protipohybu a na balón neměl nárok.

Druhý poločas začal obrovskou šancí hostů, kteří si mohli vzít vedení zpátky. Lassanou Traorém překonaného Johnssona zastoupil na brankové čáře jeden z obránců a to muselo hosty hodně mrzet. Zvláště když v 58. minutě uviděl druhou žlutou kartu Gouano a tím začala početní výhoda domácího celku.

Guingamp pochopitelně vycítil velkou šanci po dlouhých deseti letech zase nad Amiens vyhrát. Hosté se uchýlili k obrannému bloku a Guingamp do ničeho nepouštěli. Jedenáct minut před koncem měl na kopačce vedoucí gól obránce Martins-Pereira, jenomže zamířil těsně vedle. Domácí se tlačili dopředu, nicméně kýžený vedoucí gól dát nedokázali a s Amiens pouze remizovali 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele