3. kolo
19.08.2017 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Amiens SC 3:0

V krasojízdě zatím pokračuje Saint-Étienne, které si doma vůbec nedělalo starosti s Amiens a zápas rozhodlo do 67. minuty. Pravda, domácím výrazně pomohly dva pokutové kopy, ale na to už se historie ptát nebude. Dvakrát se mezi střelce zapsal Bryan Dabo.

Na úvodní branku zápasu se nemuselo čekat dlouho. Už po 11 minutách vyrobila defenzíva Amiens penaltu, konkrétně Dibassy, kterému sice prošla ruka, avšak následný faul už sudí odpískal. Jonathan Bamba pak poslal brankáře Gurtnera na druhou stranu a Saint-Étienne vedlo 1:0. Amiens srovnalo hru a po půlhodině mělo velkou šanci na vyrovnání. Konaté pelášil na Ruffiera, avšak domácí se stačili vrátit a nakonec hostujícího hráče na poslední chvíli odzbrojili.

Ve 39. minutě přišel penaltový zákrok číslo dvě. Diony udělal Gurtnerovi kličku a následně se skácel k zemi. Kontakt tam byl, i když pád Dionyho byl určitě ochotnější. Co je však důležité, že sudí odpískal penaltu, a tu tentokrát proměnil Bryan Dabo. Gurtnerovi nebylo nic platné, že trefil správnou stranu.

Amiens se ani a tohoto stavu nevzdávalo, ale mělo smůlu. Krátce po změně stran orazítkoval tyč Ruffierovy branky N'Dombelé. Na druhé straně zase pálil Hamouma a z dorážky neuspěl ani Maiga. V 67. minutě už domácí vedli 3:0, když totálně zkolabovala hostující defenzíva. Hamouma sice kličkou golmana Gurtnera neobelstil, ale míče se hned chopil Bryan Dabo a střelou do prázdné dal na konečných 3:0.

Utkání ještě nějaké šance nabídlo, avšak o výsledku už bylo dávno rozhodnuto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,5 to je v pohodě 2. odmocnina kurzu 2,4, za který domácí celek udělal Nice. Udělá i Amiens? Ten kurz je kurwa podezřele vysoký .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dokonce ty bukwy přidali. Je to jen jeden z nepřeberného množství nástroju , které používají, jak odlákat sázkaře . I na vás dojde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele