10. kolo
21.10.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 2:0

Monako po téměř měsíci zase zabralo a po vítězství nad Caen udrželo kontakt s vedoucím PSG. Knížata poslal do vedení Baldé Keita a ve druhém poločase zvyšoval z pokutového kopu obávaný kanonýr Radamel Falcao. Caen se na stadionu Luise II. prosadit nedokázalo.

Už bylo na čase. Monako začalo ztrácet napříč všemi soutěžemi a v tomto kole potřebovalo nutně zabrat. Pravdou je, že Caen začalo utkání lépe, častěji drželo balón a dostávalo se do nebezpečné blízkosti brankáře Subašiče. Vytěžit z toho ale nic nedokázalo a naopak mohl na druhé straně udeřit Fabinho, kdyby proti němu rychle nevyběhl Vercoutre. Monako se i tak dostalo do vedení. Ve 22.minutě vyslal Tielemans kolmici na rozeběhnutého Baldého Keitu, který překonal Vercoutra a zajistil Monaku vedení.

Ještě do konce prvního poločasu měli domácí možnost náskok navýšit, po další kolmici se dostal do blízkosti Vercoutreho Rony Lopes, ale samostatný uník neproměnil.

Monako vedlo po prvním poločase 1:0 ale oddechnout si mohlo až po hodině hry, kdy sudí Léonard nařídil ve prospěch domácích pokutový kop. Repas totiž fauloval Lopese, což nemohlo znamenat nic jiného. Radamel Falcao nabídnutou možností nepohrdl a suverénně zvýšil na 2:0.

Caen mělo ve druhém poločase jen jednu šanci, která ale stála za to. Rána Kouakoa totiž skončila na břevně! Nic dalšího už se v zápase neudálo, Monako tak porazilo Caen 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele